Ljudi , ne znam sta se desava, jel moze neko da mi pomogne, google photo mi sejvuje random slike, koje u zivotu nisam video, slike dece starosti 4,5 godina, razne ljude koje nikada nisam video, jel moze neka pomoc kako da iskljucim to ?
Vrv je još nečiji telefon logovan na tvoj nalog. Idi na svoj Google nalog. I kao prvo, promeni šifru za pristup. Uključi i koristi 2-step verification. Proveri koja je backUP mail adresa za oporavak naloga, koji broj telefona je prijavljen Google-tu, koja u i kako rade ona bezbedonosna pitanja, (ako to još postoji)...
Zatim, na računaru, sa Googleta izbriši fotografije koje nisu tvoje. Nemoj ih brisati pre nego što "otkačiš" taj nečiji nalog, jer će tada fotografija da se brišu i sa tog nekog drugog uređaja. A taj neko je možda totalni nood, i ne radi to namerno.
Dalje, u samom Google photos, treba da mu kažeš da bekapuje samo fotografije sa tvoje kamere. To se radi negde u Google galeriji, nemam pojma kako je to na Apple-jima.
Moj Google (na Androidu) jedno je vreme bekapovao fotografije omota muzičkih albuma, koje je muzički plejer skidao sa neta za svaku MP3 numeru što sam imao na telefonu. Al' ajde sada, to se lako provalilo. U G photos su se među porodičnim fotkama, pojavile slike Amy, Claptona, Jimm Morisona....
.
.
.
edit: Setih se mogućeg uzroka, da nisi kupio polovan phone, ili prodao svoj nekome, a niste otkačili naloge sa uređaja?!?
Pogledajte prilog 242221
LOL ovaj huawei y5ii ulogovan... ...ja sam ovaj telefon imao davno, pa sam ga prodao, cudno, uradio sam fabricki restart, samo sam isao na remove ... valjda sam sad uklonio, nadam se... mada sam imao ponudjeno, da nazovem, da zakljucam telefon, da lociram itd...
@dark, nisam ja nikom dao telefon, uradio sam fabricki,
@NShappy imao sam vise, pa sam poskidao sve, uglavnom od sinoc pa do sad mi ni jedna slika nije stigla na google photos![]()
Da li te ta osoba zna, šifra ti je nešto s datumom rođenja i slično?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari