Šta je novo?

Google nedostupan preko Verata (Ljudi, jel to puko GOOGLE?)

Batica

Čuven
Učlanjen(a)
03.09.2002
Poena
619
Ljudi, jel to puko GOOGLE?!?
http://www.google.com/

Re: Ljud, jel to puko GOOGLE?!?

Batica je napisao(la):
http://www.google.com/

Upravo sad nesto pretrazujem, nema nikakvih problema.
Kad bi forum bio tako brz bilo bi dobro.

Batice, kljucno je ovo tvoje "ja sa verata"...

E Silvere izgleda da je to - zovem ja podršku, a onaj 'Ne znam evo meni otvara, trebalo bi da i tebi radi...'

Ko beše to još pljuv'o Verat?...

Suzio im je telekom propusni opseg (ne po zelji verata, naravno), tako izgleda predstoji cupavo vreme za verat korisnike, ukoliko se to izmedju njih ne resi uskoro.

...

Da sa veratom se i to dogadja ,nece da otvori google.com ali hoce http://www.google.nl/.Sta vise cesto se desava da Verat namesti redirekciju sa google.com na google.nl i to bez mog pitanja.
Pokusavaju da ustede na neke glupe nacine sitnu kilobajtazu.
Taj problem imaju svi moji drugari koji imaju account na Veratu.
Imaju oni mnogo trikova i kod uspostavljanja veze ,cim im link nema dovoljan kapacitet svi nodovi na A.S.-u postaju nedostupni odnosno pocnu da se javljaju u nekomunikativnom obliku.

Ljudi, bre, Google (verat) najnormalnije radi...
Ja rek'o prso Google kao servis :mrgreen:

:oops: Moja izvinjotina, al' možete i sami pretpostaviti kako sam se i ja u prvi mah osećao bez nama dragog... Al' najača fora je bila juče oko 15.30 kad sam napokon uspeo (iz NEobjašnjivih meni) razloga da nekako pristupim servisu i pokušao da odma' type; na Bench, kad ono NEMA benchmarka... :eye: Jeli moderatori, možda vaš search na bench-u radi vezano sa Google-ovim search-om?!? Ili opet Verat :hump: ... :confused:

silverglider je napisao(la):
Suzio im je telekom propusni opseg (ne po zelji verata, naravno), tako izgleda predstoji cupavo vreme za verat korisnike, ukoliko se to izmedju njih ne resi uskoro.
Da li postoje neka ogranicenja prema konkretnim sajtovima? Google nece uopste, a download je inace oko 4K/s, bench 8?

Meni sa Verata ne radi Google, ali radi Yahoo, a on koristi Google search engine tako da mu dodje na isto. Takodje i Google pretraga iz ICQ-a radi.

...

Evo od 18 foruma koje koristim na 12 nisam mogao da se konektujem sa verata.Google je radio na svakih 20-25 minuta a mozda i manje.
Sve je to sa Verata.Izgleda da im je dosao kraj.
Steta zbog onako niskih cena.
Losi su ali sa 600-700 dinara za flat nalog nema boljeg.

ma nelupetajte vise :))) bre!
meni radi sve bolje nego ikada do sada. ...

mozda su imali privremeni prekid.

cao

E u tome i jeste ceo problem što neki put radi, a neki ne - u čemu je caka - nemamo pojma?

Ocigledno vama nesto Verat mulja ;)
Nego, moderatori zatvarajte vise ovaj topic da se ljudi ne primaju bez veze. ctp;

Pa verovatno kad je ukljucen proxy, nesto Verat s*ebe i onda neke stranice ne mogu da se povuku iz cache-a.
Po meni je najbolje iskljuciti proxy.

andjelkoyu je napisao(la):
Nego, moderatori zatvarajte vise ovaj topic da se ljudi ne primaju bez veze. ctp;

Pa nije bas red da se zatvara thread bez nekog valjanog razloga, ali posto brinemo za zdravlje nasih clanova :mrgreen: ;) - editovao sam naslov da nekoga ne bi strefila srcka...

drapin je napisao(la):
...ali posto brinemo za zdravlje nasih clanova :mrgreen: ;) - editovao sam naslov da nekoga ne bi strefila srcka...

Hvala i cheers

Nazad
Vrh Dno