Šta je novo?

Google Maps i turn by turn navigacija

marinko98

Čuven
Učlanjen(a)
17.08.2005
Poena
575
Možda će ovo pitanje nekome(i meni samom se čini) izgledati nemoguće, nepotrebno, bezveze, ali ajd da pitam bolje obaveštene članove. Da li Google ima u nekom budućem planu omogućivanje turn by turn navigaciju na Google Maps?

Da li može da se "nosi" sa Garminom i sa iGo 8, odnosno da li je bolji ili lošiji od pomenutih?

Moj post je bio cisto informativan, da, postoji tako nesto, za nas beskorisno doduse :) U Srbiji nicemu ne sluzi jer nije podrzana :) Mozda nekad, ali za sad Garmin ili iGo su opcije.

I ja sam hteo čisto informativno da znam ima li Google takvo nešto u planu? Koristio sam i Garmin i iGo 8 na mob. telefonima, i znam kakvi su. U svakom slučaju, hvala na odgovoru.

Jel zna neko da mi objasni da li google maps ili navigation na HTC desire radi bez pomoci mreze ili wifi konekcije, tj da li mogu da ga koristim kao navigaciju a da pri tome ne skida kredit ili da mu za to treba bilo koja konekcija sem GPS prijemnika?...nadam se da ste razumeli pitanje!

Google maps i njegov navigation skidaju kredit, iGO, Garmin i slicni ne skidaju..

^^
Instaliraj google maps 5, on trosi manje kredita od prethodnih verzija, jer su mape sada vektorske.
Inace, svaki google maps trosi kredit, ali negde samm citao da postoje programi koji kesiraju mape na karticu za kasniju upotrebu. Proguglaj malo, zaboravio sam kako se zovu.

Kesiranje samo smanjuje potrosnju , offline nece raditi - testirao vise puta

Cudno.Meni se bas cini da sam to uspeo da izvedem. Prethodnog dana pre voznje nakacen na wireless sam iskesirao predeo kojim je trebalo da idem,zumirao, smanjivao, probao da trazim po mapi kada nisam bio konektovan, sve je to radilo. Sutradan je navigacija radila koristeci to sto je ostalo iskesirano na telefonu. Google maps 5.0.

http://blog.eches.net/google/google-maps-5-0-for-android-with-offline-navigation-and-new-3d-map/

http://www.examiner.com/gadgets-in-...ndroid-brings-3d-buildings-offline-navigation

Poslednja izmena:
MOzda sam ja nesto pogresno raido
Pa ne idem svaki dan istom rootom, no to je manje bitno da kazemo i da idem, ne drzim isti zoom svaki dan.
Malo zoomiram neki deo da vidim nesto , ako vec nisam - cao bez neta.
A i to kesiranje nije beskonacno vec je samo mnogo bolje i vece od prosle verzije.

Offline mape su na primer dorydmaps , google maps su online sa mogucnosti kesiraja jednog dela, ali da su najbolje po detaljnosti jesu.

Poslednja izmena:
Vrh Dno