Šta je novo?

Google maps for android - kako izracunati destinaciju od do

lolek

Čuven
Učlanjen(a)
26.10.2002
Poena
620
Jel neko zna kako u Google maps for android - izracunati destinaciju od do. To u windowsu radi, al kod androida ne. Nema opcije da se postavi pocetna tacka i krajnja tacka na osnovi koje ce izracunati putanju i duzinu putanje.

Kako ne radi?
Pa imas opciju destination i tu pises pocetnu i zavrsnu tacku.

U andoridu radi, mozda samo ne na tvom uredjaju

U andoridu radi, mozda samo ne na tvom uredjaju

Imam Asus Transformer tablet od skoro, a android mi je jos misterija.

Kako da ne kucam u destinaciji ime npr.grada vec da pritiskom na tacku na mapi oznacim taj grad?

I jos kako da u jeednom prozoru slusam muziku sa youtube, a u isto vreme u drugom prozoru surfujem?

Kako da ne kucam u destinaciji ime npr.grada vec da pritiskom na tacku na mapi oznacim taj grad?
Ides na dugme directions, i umesto da kucas ime idi na strelicu u produzetku i izaberi point on map za my locations i posle isto to uradi za end point.

I jos kako da u jeednom prozoru slusam muziku sa youtube, a u isto vreme u drugom prozoru surfujem?
Jednostavno pusti muziku koju hoces, pritisni home button i otvori browser i surfuj.

Jednostavno pusti muziku koju hoces, pritisni home button i otvori browser i surfuj.

Nece da moze tako posto cim prebacis na drugi tab YT video se pauzira. Moze jedino sa modovanom youtube.apk koju ce da skine sa xda ili sa ovim programom: https://play.google.com/store/apps/...=W251bGwsMSwxLDEsImpwLmNvLmFzYml0LnB2c3RhciJd

aha totalno sam preskocio da pita za YT...

Nazad
Vrh Dno