Šta je novo?

Google keep - transfer na novi nalog?

Bad Habbit

Slavan
Učlanjen(a)
23.07.2005
Poena
390
Treba mi da sve beleske iz google keep-a prebacim na drugi google nalog. Mislio sam da je jednostavno, ali nisam nasao nikakvo resenje. Uspeo sam da uradim export preko google takeout-a, ali ne postoji mogucnost da se to sada importuje u novi nalog. Jel imate neki predlog?

Video sam ovo. Ova prva varijanta sa collaborator mi ne znači ništa jer tako mora svaki note da se deli, a to bi zahtevalo ogromno vreme. Plus hteo bih da posle migracije obrišem sa naloga sve beleške a u tom slučaju mi ne bi ostale beleške ni na tom novom nalogu.

Ova druga varijanta mi nije jasna. Kaže
  1. Now, extract zip file and upload HTML files to the destination drive.
Koji drive? Gde? Kako? Šta?

Ne znam bas kako mislis? Moze da se exportuje u gd, ali to su onda opet eleske u jednom gd dokumentu. Ne znam sta bih sa tim mogao da uradim? Jedino da onda opet copy/paste radim za svaku belesku pa da za svaku pravim novu belesku an drugom nalogu. To je opet rudarski posao i zahteva previse vremena. Opet ako cu to da radim, mogu i da radim copy/paste direktno. Ne moram preko gd. Ne mogu da verujem da ne postoji neki jednostavan automatizovan nacin.

Ja koristim iOS. Da nema neka varijanta KEEP-NOTES-KEEP?

Nema, Keep nema import. Znaci ili to u Docs pa iz Docs Save to Keep ili share tj. sinhronizacija naloga pa kopiranje da se ne obrisu

Vrh Dno