Šta je novo?

Google i privatnost ?

preporučujem :)

takođe film Idiocracy se (ne možda na očigledan način) lepo nadovezuje na ovo

Poslednja izmena:
neshto ne verujem ni da je ovo toliko privatno.....

Između ostalog... Pa stara je stvar da je dobar deo anonimizera postavio FBI (i slične službe), polazeći od toga da onaj koji nešto krije verovatno ima i razloga da nešto krije. Po čemu ja njima treba da verujem da su oni čisti, po tome što kažu "jesmo, keve mi"?

A i sta imam da krijem od googla.
Neka znaju sta trazim ne gubim nista time

Između ostalog... Pa stara je stvar da je dobar deo anonimizera postavio FBI (i slične službe), polazeći od toga da onaj koji nešto krije verovatno ima i razloga da nešto krije. Po čemu ja njima treba da verujem da su oni čisti, po tome što kažu "jesmo, keve mi"?

upravo tako..

a cini mi se da niko nema racun da pokrece istragu samo zbog pretrage, pa ma sta se trazilo..
vec tek kad se napravi neki elektronski prekrsaj, onda one informacije koje se cuvaju u Google
kompaniji mogu da budu kao dodatak dokaznim materijalima..

uzivajte u pretrazi. ziveli

Ma tek je to navlakusa za one koji traze "poverljive informacije". :D
Ma kakav Google ljudi,osecate li da vas BAS SAD neko posmatra. :-devil-:
Upravu je bre Bane.

mnogo gledate filmove

ma, jeste, to je u pitanju.. kamo srece.. ispada da je chika Orvel bio optimista...

pazi ovo:

Ortak ode na postdiplomske studije preko bare, u nekom trenutku se seti da na jednom ovdasnjem serveru na fakultetu postavi neki usluzni programcic sto ga je napisao jos dok je
bio ovde, znaci okaci ga da moze bilo ko da ga skine.. sutra dan (po njihovom vremenu oko podne, znaci nije proslo ni 12 sati) budi ga zvono na vratima: Chika u savrshenom crnom odelu
doneo zahtev vojske dotichne drzave da on njima ustupi taj program na koriscenje i dalje usavrsavanje, bez nekih posebnih nadoknada itt.. Chika lepo sacheka da se glavni junak napre probudi, pa sabere, pa potpishe... Ovo je prica iz druge ruke.. Ovako je bilo...

:,,:

A ko kaze da vas bas ovaj servis takodje ne spiunira... Mislim... get real.
Ko ima sta da krije, neka ne koristi google.

Ma tek je to navlakusa za one koji traze "poverljive informacije". :D
Ma kakav Google ljudi,osecate li da vas BAS SAD neko posmatra. :-devil-:
Upravu je bre Bane.

Osecam, upravo me gleda zena iz druge sobe

Ne izdvajajte se svojim postupcima iz gomile i nema razloga za brigu, niko nema toliko resursa za pracenje.

Idem sad bas da googlam o Al Kaidi i 9/11:D

Poslednja izmena:
da se ne tripujete dalje uradite ovo:

# [Google Inc]
127.0.0.1 www.google-analytics.com
127.0.0.1 ssl.google-analytics.com

ubacite u X:\WINDOWS\system32\drivers\etc host fajl ispod localhost 127.0.0.1

time preusmeravate sav saobracaj koji google pokusava da salje na one gore servere. Gmail i search rade regularno jedino sto svaki put morate da se logujete ako koristite gmail web servis.

:wave:

da se ne tripujete dalje uradite ovo:

# [Google Inc]
127.0.0.1 www.google-analytics.com
127.0.0.1 ssl.google-analytics.com

ubacite u X:\WINDOWS\system32\drivers\etc host fajl ispod localhost 127.0.0.1

Izvini na gluposti,nisam baš skapirao šta treba ovde da uradim.Nije frka da nađem folder :) ali ostalo kapiram ovako %&$*?=)"#$%$&&/(()//&&%%%%

Ako nije frka pobukvali malo ovo (loš mi kompajler :) )

pa u tom folderu imas fajl "Hosts" (nema ekstenziju) otvori ga notepadom, videces da tu vec ima nekog teksta & stuff, ispod toga dodaj ovo sto sam ostavio bas tako kako je napisao, samo copy/paste ispod svega u onom fajlu save & exit i to je to.

e bre ovaj gx-x se baš trudi :) H V A L A drugare :)

Čoveče što je dobar ovaj loopback,gde ga još neću videti :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno