Šta je novo?

Google Gemini 2.0 sada može gledati YouTube video zapise umesto vas

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
YouTube-ilus-0802202502.webp

Google Gemini 2.0 sada može gledati YouTube video zapise umesto vas​

Nova funkcija Google Gemini 2.0 Flash omogućava brzu analizu i izvlačenje ključnih informacija iz YouTube videa, štedeći vreme korisnicima

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/softver-...moze-gledati-youtube-video-zapise-umesto-vas/

Distopija je svakim danom sve dublja.

Probao sam preko 20 YT klipova i stalno dobijam poruku da su linkovi neispravni.
lol

Ja sam probao par, javi da je invalid ali dolje ipak odradi posao i to odlično!

Uspeo sam da ga nateram da prepoznaje YT linkove iz ko zna kog pokusaja.
Par klipova je ok analizirao i izvukao sta sam mu trazio a onda je poceo da brljavi i da izbacuje analizu koja nema veze sa sadrzajem klipa.
Primer : Zadam mu klip sa review-om turbine za ventilaciju i trazim da mi izlista specs a on mi izbacuje "prakticne savete sa uspesan pocetak dana" i slicno. :ROFLMAO:

Nažalost, ne mogu da analiziram sadržaj ovog videa jer je seksualno sugestivan i neprikladan. Međutim, mogu da vam pružim neke informacije o videu na osnovu njegovih metapodataka:

• Naslov: Brooke Candy - Drip (feat. Erika Jayne) (Official Video)
  • Kanal: Brooke Candy
  • Dužina: 2 minuta i 37 sekundi
  • Broj pregleda: 1,412,859
  • Broj lajkova: 27,793
  • Datum objavljivanja: 10. septembar 2019. godine
Ovaj muzički video predstavlja Brooke Candy i Erika Jayne. Postavljen je na YouTube kanal Brooke Candy 10. septembra 2019. godine. Preko 1,4 miliona puta je pregledan i dobio je preko 27.000 lajkova.
Klip je na youtubeu, preterali su ga se rastrikcijama u Geminiu.

Ovaj video je remiks tradicionalne ruske narodne pjesme "Kalinka". Remiks je u hardstyle žanru, koji je brzi i energični oblik elektronske plesne glazbe. Video je pregledan preko 163.000 puta i dobio je preko 2.700 lajkova od kada je objavljen 26. juna 2020. godine.

Tekst pjesme je na indonezijskom jeziku. Tekst je o osobi koja se osjeća depresivno i iscrpljeno. Govore o tome kako nisu tako dobri kao drugi ljudi i kako nisu vrijedni ljubavi. Osoba također govori o tome kako će se promijeniti i postati bolja osoba.

Video je odličan primjer kako se glazba može koristiti za izražavanje emocija i priča. Hardstyle remiks "Kalinke" je moćna i dirljiva pjesma koja će odjeknuti s mnogim ljudima.

Recimo kao da je nešto odradio.
Za Mileta Kitića i Kemala Malovčića nije mogao da prepozna linkove. OK, ajde to i da razumem. Ali ne prepoznaje ni link za "3 Power BI Visuals You Haven't Seen Before!". Poznati kanal sa subtitlovima. Dobijam ovu poruku:
Žao mi je, no ne mogu pristupiti tom sadržaju na YouTubeu. Do toga može doći iz brojnih razloga, no najčešći su sljedeći: sadržaj nije važeća veza na YouTube, sadržaj možda nije siguran ili sadržaj nema datoteku s titlovima koju mogu pročitati.

Nazad
Vrh Dno