Šta je novo?

Google Earth

Učlanjen(a)
06.08.2005
Poena
319
Ima li neko od vas program Google Earth i zasto radi samo na XP a na Milleniumu prijavljuje neku gresku i nece.Jel treba skinuti neki patch ili sta vec uraditi da ga osposobim na milleniumu?

>

Google Earth
Minimum Configuration
---------------------

- Windows 2000, or XP
- Pentium 3, 500Mhz
- 128M RAM
- 400MB disk space
- Network speed: 128Kbits/sec
- 3D-capable video card with 16Mbytes of VRAM
- 1024x768, "16-bit High Color" screen

Probao sam svojevremeno na poslu na W98SE - ni da čuje. Na W2k i XP provereno radi.

Mali problem sa Google Earth je što je deo Zemuna, Novog Beograda, Čukarice... "smaknut" i tako već par meseci...

Nego jel koristite onu besplatnu ili pro verziju?

ja sam pro jedino video na CNNu

dr.Tiristor je napisao(la):
Nego jel koristite onu besplatnu ili pro verziju?

Besplatnu. Za pro verziju sa "lekicem" sam citao po forumima da ljudima radi par dana korektno i onda pocinju problemi. Sigurno Google proverava registracije programa prilikom konekcije i one koje nisu validne budu :smash: . Prema tome, besplatna je sasvim OK za kucu.

U čemu je oupšte razlika između besplatne i pro verzije?

Moze da se registruje i koristi Pro nekoliko dana , koga interesuje

Meni ne radi net na XP zato i gledam da ga osposobim za Millenium ali ne preostaje nista drugo nego da otklonim problem na XP-u i da tako pokrenem ovaj program.kako on uopste funkcionise?jel on skida direktno sliku sa satelita ili samo pusta memorisane slike sa zemlje,i koliko blizu moze da se zumira neki predeo?

Evo osposobio sam net na Xp-u i sad google earth radi.Ali imam samo dial up pa kada zumiram neki grad dosta sporo sve to otvara i zumira.jel se moze u opcijama sta uraditi da se ubrza.Da iskljucim ucitavanje necega ili tako nesto?

Minimum System Configuration

* CPU: 500MHz
* Free Hard Disk Space: 400 MB
* System RAM: 128 MB (PC), 256 MB (Mac)
* Video RAM: 16 MB
* Screen Resolution: 1024x768, 32-bit color
* Internet: 128 Kbps ("broadband")

Nema puno tu sta da se uradi, ali kad jednom skines lokaciju sledeci put je brze zumira.

imas u opcijama da podesis najvecu mogucu rezoluciju tekstura, pa stavi tu 256 (tools>options )

Nazad
Vrh Dno