Šta je novo?

Google Disc

gorgilije

Čuven
Učlanjen(a)
05.03.2009
Poena
845
Ovako:

Poceo sam da koristim google disc,aploudovao sam neke licne video snimke.Imam pitanje:Zasto on svaki put kada ja aploudujem nesto u "cloud" on mi to "vrati" u google disc folder na mom kompu?Gledam u podesavanjima,i ne vidim da ima to negde da iskljucim.Mislim,ako sam vec sa kompa "digao" snimke na web,sto mi vraca?I sad ne znam,ako bi ja izbrisao te snimke iz GD foldera na kompu,dali ce ih on izbrisati i na web-u?Isto tako mi je blesavo ono kad u sred uploada kliknem setings,on prekine up???

Koristio sam MEGA,i zadovaljan sam sa njom,medjutim cesto mi zakuca na kraju uploada,jednostavno stane i propadne mi ceo posao.A kad uploudujes snimak velik 1GB,pri brzini od 1MB,to zna da bude frustrirajuce.

Mislim da sam uspeo da mu zabranim da mi ponovo skida ono sto vec imam!U podesavanjima,umesto da lepo napisu -nemoj da sinhronizujes nista-,oni su dali mogucnost da stikliras "sinhronizuj samo neke direktorijume sa ovim racunarom" pa onda da napravis novi folder i da ga destikliras!!!Sto bi bilo jednostavno kad moze komplikovano!:D

ako bi ja izbrisao te snimke iz GD foldera na kompu,dali ce ih on izbrisati i na web-u

Da

Pa i ja sam tako aploudovao direktno odatle.Ali ih je on cim se zavrsi up,momentalno skidao u taj folder.Dok nisam odradio ono gore napisano.

Nisam znao da moze tako, ja sam obrisao tu aplikaciju bas zbog toga :)

Nisam znao da moze tako, ja sam obrisao tu aplikaciju bas zbog toga :)

Pa eto,provalio sam da moze,ali zamalo da izgubim oko 1GB,koliko sam dotle uplovdovao!:d

Dobar je G Disc,moze diretno da gledas video koji si tamo postavio,samo kliknes na video i on ga odmah pusta!Super.Dok MEGA to ne moze.

Sto je najgore od svega,ukapirao sam da google drive uopste nije potrebno ni pokretati da bi se uploudovalo nesto na "cloud"!Samo treba otici na google drive on web,i sve odradis,bez sinhronizacije sa racunarom!Nisam siguran,ali mislim da cak nije potrebno ni instalirati google drive na komp da bi odradio to sto hoces.

Naravno da nije. On je opcija. Kao i dropbox kao i ostali slicni servisi.

Pa ja sam napomenuo, ali ocito da nisi razumeo. :D

Da mozes, prati ove instrukcije koje sam kopirao:
1.Click the Google Drive icon in your system tray.
2.Select Preferences from the menu.
3.When the Google Drive Preferences window opens, choose Disconnect account.
4.Go to your PC's Start menu, and select Control Panel.
5.Then, select Programs, followed by Programs and Features.
6.Select Google Drive, and then click Uninstall.

After you've uninstalled Google Drive for your Mac/PC, the Google Drive folder – including the files and folders it contains – will remain on your computer. At this point, you can delete your Google Drive folder and its contents without deleting anything in your Google Drive on the web.

Nazad
Vrh Dno