Šta je novo?

Google chrome bookmarks

Radoszver

Čuven
Učlanjen(a)
01.03.2004
Poena
630
Dakle,
Kao prvo koristim chrome kao browser na poslu (desktop), kod kuce ( desktop) i kod kuce (laptop). Na poslvnom racunaru imao sam gore sacuvane predefinisane bookmarkse za posao...A kod kuce predefinsane za zezanciju znaci razlikovali su se...I desilo se to da sam se ulogovao na gmail preko laptopa i kad sam posle upalio chrome kod kuce na desktopu povukao je tj sinhronizovao sa bookmarskom sa posla i skroz pobrisao bookmarske predefinisane sa kucnog desktopa i time mi pobrisao mnogo bitnih stranica...Ja prosto ne mogu da verujem da su oni *****i takvu uopste opciju ponudili...da li nekako moze da se vrati, da bude razdvojno i kako je uopste gmail sa laptopa mogao to da zezne kada se vise korisnika loguje na svoje naloge i na laptopu i na desktopu.

Meni je sve ovo konfuzno i samo mogu reci da su ovom opcijom pajseri iz gugla ******i...Jer ovo nikakvu prednost ni olaksanje nema..iako sam nasao gde je opcia za sync bookmarksa sta mi vredi sad kada je to on nekako automatski uradio i taj sync je po defaultu ukljucen..

Sorry na duzem mejlu ali na google nisam nasao pametno objasnjenje niti odgovor za ovo.

Pozz

:S: Nisi poštovao "proceduru".:D Kada si se ulogovao na laptop on(Chrom) je "mislio" da si one pobris'o a ovi su ti glavni tako da je te uzeo a one zaboravio i tako snhronizovao sa serverom. Moraš uvek na svakom računaru da imaš sve booksmarkove na Chromu jedino tako će ti ostati. U protivnom uvek postoji mogućnost da ti se to desi da obriše a i desilo se. Ja koristim samo Chrom tako da sam to već isprobao....Ne može se to više vratiti.. samo da ideš na sajtove i ponovo da ih "zalepiš".

Nista ti ja ovaj mejl nisam razumeo...mislim sta chrome ima da misli i da sinhronizuje i da presnimi nesto sto mu niko nije rekao a ako su to postavili po defaultu onda su *****i...A ovu ti recenicu isto ne razumem "Moraš uvek na svakom računaru da imaš sve booksmarkove na Chromu jedino tako će ti ostati." sta si hteo da kazes..I da..da li postoji neki kontakt kako bi im direktno pisao oko ovoga

Ako si koristio chrome bez da si se logovao na nalog on je sve bookmarke čuvao kod trenutnog uzeta u windowsu. Čim si se logovao on je povukao sve tvoje bookmarke i ekstenzije.
Probaj da se odjavis iz chromea možda će vratiti ono što je bilo zapamćeno.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno