Šta je novo?

Google Chrome: Aw, Snap!

vuk204

Čuven
Učlanjen(a)
18.08.2002
Poena
620
Od danas mi ne radi Google Chrome. Po pokretanu programa odmah dobijam poruku "Aw, Snap! Something went wrong while displaying this webpage." Opcije, History, bilo koja stranica izbacje istu porku. Sumnjam na specifičan problem: pokupio sam juče jednog trojanca, odardio sam scan sa Malawarebytes. Pronašao je tačno taj fajl i uklonio ga, ali pored njega je pronašao i neki adware u local files/appdata folderu. Ukloni sam oba fajla i ugasio računar. Danas se pojavio problem sa Chrome. Odario sam sve korake u trobleshooteru: isprobao sa ugašenim FW i AW softverom, izbrisao User data folder, odradio par reinstalacija, ništa nije pomoglo.
Softver u pitanju je Win 7 64bit, Chrome verzija 18.0.1025.142 m, Avast! antivirus i PC tools firewall plus. Prilikom pokretanja Chrome, kao da na delić sekunde mi iskoči prozor u donjem desnom uglu, ali se ne otvori do kraja, tako da ne mogu da pročitam šta piše. Liči na prozor koji izbacuju AV i FW kada detektuju novi proces, ali ista stvar se dešava i kada diseblujem oba. Nemam ideju kako da rešim ovo osim reinstalacije sistema, ali to je krajnja opcija. Ima li neko ideju kako da ovo rešim?

Ili koristi Comodo Dragon, to je Chrome bez Google trackinga i sa nekim Comodo security funkcijama.

Nazad
Vrh Dno