kefalo81
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.04.2008
- Poena
- 350
Cilj, da online imam podsjetnik za zadatke, kalendar i zabilješke, a ne da ganjam outlook ili neki program, a znam da ako padne sistem ili nešto slično se desi da ću to izgubiti.
A i ne znam backup uraditi
Bacio sam oko na yahoo i google, ali sam ovaj prvi eliminisao jer mislim da neće dugo trajati, jer će ga google kupiti
Znači za sve gore navedeno google je trenutna adresa.
Imam nekih prijatelja, pa me interesuje da li oni mogu gledati te notese ili raspored kalendara.
Ovo prvo mi je problematičnije. MOj google ga predstavlja kao bilježnicu, pa me strah da to nije neki pandam bloogu.
Ne bih da se sramotim
Ako neko ima još neki dobar predlog za organajzer opcije na google, neka slobodno predloži.
Kalendar, notes i podsjetnik su prioriteti.
A i ne znam backup uraditi
Bacio sam oko na yahoo i google, ali sam ovaj prvi eliminisao jer mislim da neće dugo trajati, jer će ga google kupiti
Znači za sve gore navedeno google je trenutna adresa.
Imam nekih prijatelja, pa me interesuje da li oni mogu gledati te notese ili raspored kalendara.
Ovo prvo mi je problematičnije. MOj google ga predstavlja kao bilježnicu, pa me strah da to nije neki pandam bloogu.
Ne bih da se sramotim
Ako neko ima još neki dobar predlog za organajzer opcije na google, neka slobodno predloži.
Kalendar, notes i podsjetnik su prioriteti.