Šta je novo?

Google Apps Iskustva!

obi_van

Čuven
Učlanjen(a)
11.02.2005
Poena
650
Pozdrav svima,

zanima me da li je neko probao, da li neko koristi Google Apps i kakva iskustva ima. Da li ono "Annual cost $50 / user account / year " znaci upravo to, 50 dolara po korisniku godisnje, i da li je to full cena ili ima jos nesto da se plati, inicijalno ili bilo kako drugacije...? Hvala u napred na odgovorima.

Koristim Google Apps Standard na mom domenu, konkretno mail, documents, calendar i contact servise.

Standard verzija je FREE, tako da iskustva sa placanjem Google-u nemam, ali to ima ogranicenje od 50 naloga na domenu (za preko je potrebno uzeti "Google Apps premium").

Sto se samih servisa tice, stvar je identicna sa istim tim servisima na standardnom Google(Mail) account-u, tako da bar tu nema problema.

U prosloj firmi smo koristi GA i da to kosta 40 evra godisnje po korisniku i to je to.
Radilo je super cak i kada su neke inboxi bili oko 7 GB.

Ispravite me ako gresim, ali u Standard verziji ne postoji podrska za Outlook...ili kao sto rekoh gresim?

@stator

kako vidim sada je 50$ i nekih 25GB po mailboxu...?!

tih... ne koristim outlook => ne znam kakva je integracija za istim.
Medjutim, imas otvoren pristup POP3 i IMAP protokola, tako da mozes mail-klijent podesiti da radi sa time...

Ok, probao Standard i sinhronizovao ga sa Outlook-om, takodje i sinhronizovao ga sa Google Apps Calendar-om! Znaci moze, i sve lepo sljaka 😉

Nazad
Vrh Dno