Pioneerko
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.12.2005
- Poena
- 320
Dobio sam na nekoj promociji coupon code koji je namenjen reklamiranju na Google AdWords u odredjenom novcanom iznosu. Napravio sam account, uneo podatke kreditne kartice. Kartica je prihvacena (pise valid u Billing Summary), i na racunu mi se pojavilo xxx evra od promotivnog kupona. Dakle kao da je sve ok.
Na zalost, problem je to sto ne mogu da koristim tu promociju koju sam dobio iz nepoznatih razloga. Dakle - apsolutno ni na koji nacin ne mogu da raspolazem sa tim iznosom koji mi stoji na racunu.
Izgleda da mi trazi da prvo obavim jednu platnu transakciju (Make Payment opcija) ali sa "pravim" parama sa mog racuna.
Jednom recju kada zelim da pokrenem AdWords kampanju se desava sledece:
- prvo me obavesti da treba da uplatim neki iznos kako bi se taj novac koristio
- kada odem na opcije Make Payment jedino sto mi nudi je da uplatim sa novcem sa moje kartice (a postoji opcija Balance - na kojoj pise stanje od xxx evra, ali ne moze da se odabere)
- kada odaberem neku kolicinu novca i kliknem za nastavak, google me obavestava da nemam novca na kartici (a sa promotivnim evrima nista ne radi).
Nadam se da sam precizno objasnio problem, pomagajte.
Na zalost, problem je to sto ne mogu da koristim tu promociju koju sam dobio iz nepoznatih razloga. Dakle - apsolutno ni na koji nacin ne mogu da raspolazem sa tim iznosom koji mi stoji na racunu.
Izgleda da mi trazi da prvo obavim jednu platnu transakciju (Make Payment opcija) ali sa "pravim" parama sa mog racuna.
Jednom recju kada zelim da pokrenem AdWords kampanju se desava sledece:
- prvo me obavesti da treba da uplatim neki iznos kako bi se taj novac koristio
- kada odem na opcije Make Payment jedino sto mi nudi je da uplatim sa novcem sa moje kartice (a postoji opcija Balance - na kojoj pise stanje od xxx evra, ali ne moze da se odabere)
- kada odaberem neku kolicinu novca i kliknem za nastavak, google me obavestava da nemam novca na kartici (a sa promotivnim evrima nista ne radi).
Nadam se da sam precizno objasnio problem, pomagajte.