Šta je novo?

Gonet pukao?

Wild Boy

Čuven
Učlanjen(a)
27.07.2005
Poena
680
Zove me komsija kaze nema net vec 2-3 nedelje, pre nedelju dana mu rekli bice sredjeno do vikenda i sad se vise niko ne javlja na telefone?

Ima li neko informaciju sta se desava?

пре неки дан чух на радију изјаву неког њиховог радника да су променили локацију офиса те да ће он(и) 15.ог поново почети са радом на новој локацији са новим бројевима телефона
а за нет је речено отприлике да им од 28.марта Телеком више не продаје пакете, а на питање човека са радија зашто - одговор је био као имамо проблема са плаћањем, светска криза, бла,бла,бла... али верујемо даће од 15.ог све бити у реду те да ћемо исплатити Телеком и успети да преко других провајдера обезбедимо линк за кориснике

Е сада мислим - то је било чисто просеравање, типа- Ау наватали ме те пустили уживо у програм, ајд да им пустим неку причу.
Мислим и да успеју некако преко других да обезбеде линк опет им остаје 'last mile' Телекома који не верујем да ће да им ишта више давати авансно већ ће одмах тражити новце :D:D:D: а управо због тога што нису плаћали њих се и дешава све ово

Go(v)net je pukao josh od novembra meseca.

Telekom preuzima prichu, a radnici vec 2 meseca nisu plate videli [info od drugara koji radi tamo].

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno