Šta je novo?

gomila ftp-ova sa svim i svacim..

austin

Čuven
Učlanjen(a)
02.04.2001
Poena
619
h**p://primel.free.fr/theye/Sites.txt
h**p://ru.dod.net/Sites.Txt

programi,knjige,filmovi,igre,muzika....navali narodeboom

Moze li malo uputstvo??

Lista je VRLO obimna i deluje primamljivo, ali mi nista nije uspelo da uradim..
Pretpostavljam da su ono ftp sajtovi, ali kako se ulogovati?
Probao sam da se vezem iz Opere i LeechFTP programa, ali nista.

Help...

Ovako mozda ti malo i pojasnim stvar.

Prvo koristi neki od ftp programa kao sto su Ws_Ftp_Pro,FlashFXP ili neki drugi FTP klijent ima ih mnogo na netu.

Uzmimo jedan primer:

[31592 <26 Oct 2002 05:00> Rated: 2] 62.17.246.131 / L:l33ch p:fromRoXXoR port:1607
Girls Gone Wild Dormroom Fantasies 7.2002 XXX DVDRip DivX-xDMNx, Global Warming Debutantes 32 XXX-DVNVCD, Mr Beaver Goes To Afghanistan 13 XXX-DVNVCD, No Mans Land Asian Edition 4-SMuT, Rain Coaters Point Of View 2-SMuT

Udjes u jedan ftp program prvo kucas IP sto je u ovom slucaju 62.17.246.131 drugo kucas username(oznacen kao L)l33ch a trece sto radis je password (oznacen kao slovo P)fromRoXXoR a cetvrto je port od servera.

Moze da se desi da dobijes cesto gresku 421 a to je da je server zauzet sto znaci da je popunjen limit korisnika koji mogu da pristupe server ako je limit ogranicen na 15 korisnika znaci 15 korisnika moze da pristupi serveru a svako ko hoce da se konektuje bice poruka daje server pun tj. greska 421 i ti mozes da u svom ftp programu podesis da se svakih 15 sec ponovo konektuje na server dok ne uspostavi vezu sa serverom tj. neko ode sa server da bi ti pristupio

Hvala puno, pojasnio si mi kako sve funkcionise.
Doduse, jos mi nije uspelo danapravim uspesnu konekciju..

Vrh Dno