Šta je novo?

Gomila CDR programa na jednom mestu

fragXpert

Čuven
Učlanjen(a)
28.12.2001
Poena
609
Da li na WinXP-u Nero, CloneCD i Feurio mogu "koegzistirati" a da nema konflikta medju njihovim CDR drajverima, niti problema oko rezanja CD-a? I da li je preporucljivo na sve ovo dodati Easy CD Creator 5 Platinum? Mozda je pitanje glupo, ali mrzi me da eksperimentisem, a svi imaju svoje "adute"... Veliko hvala.

Samo objasni zbog cega Ti treba toliko CDR programa na jednom racunaru? Sasvim je dovoljan i Nero i eventualno pored njega CloneCD pa ces imati sve, ostalo je bezpotrebno.
Inace postoji sansa da se neki medjusobno nece slagati.

Nop

Nema konflikta. Na poslu imam instalirane:
1. Nero 5599
2. WinOn 5.03
3. CloneCD
4. DJuggler 4
5. IsoBuster(i naravno WinISO)

Koristim Nero i CCD, s' tim sto i WnON ima neke zgodne opcije, povremeno i njega. Jugler za neke specificnosti

E pa trebaju mi bas zbog nekih opcija koje su "unikatne", kao sto je i BokiPK pomenuo, kome ujedno i hvala na post-u, ima odmah da instaliram sve njih pa da vidim kako ce raditi.

Re: Nop

BokiPK je napisao(la):
Nema konflikta. Na poslu imam instalirane:
1. Nero 5599
2. WinOn 5.03
3. CloneCD
4. DJuggler 4
5. IsoBuster(i naravno WinISO)

Koristim Nero i CCD, s' tim sto i WnON ima neke zgodne opcije, povremeno i njega. Jugler za neke specificnosti

Posto vidim da imas instaliran WinOnCD, zanima me da li radi normalno na Win 2k? I ono drugo.........da li ima sanse da ga nekeko nabavim od tebe? :wave;

fragXpert je napisao(la):
Da li na WinXP-u Nero, CloneCD i Feurio mogu "koegzistirati" a da nema konflikta medju njihovim CDR drajverima, niti problema oko rezanja CD-a? I da li je preporucljivo na sve ovo dodati Easy CD Creator 5 Platinum? Mozda je pitanje glupo, ali mrzi me da eksperimentisem, a svi imaju svoje "adute"... Veliko hvala.

Feurio zna da pravi probleme ako ima drugih CDR drajvera, ali ima i detaljno upustvo pa i wizarda za rešavanje tih problema.

Imas link za DiscJuggler 4.0X.XXXX Professional + crack/serial (full verzija)?

Re: Re: Nop

luka.l je napisao(la):
Posto vidim da imas instaliran WinOnCD, zanima me da li radi normalno na Win 2k? I ono drugo.........da li ima sanse da ga nekeko nabavim od tebe? :wave;

Radi sasvim normalno, kad imas serijski:)
Ako svratis do mene mogu i da ti poklonim CD sa njime(i ostalim programima):D

Re: Re: Re: Nop

BokiPK je napisao(la):
Radi sasvim normalno, kad imas serijski:)
Ako svratis do mene mogu i da ti poklonim CD sa njime(i ostalim programima):D

Dolazim.........:p

Ne, ozbiljno, jel ima sanse da mi nekako narezes taj disk?

Re: Re: Re: Re: Nop

luka.l je napisao(la):
Dolazim.........:p

Ne, ozbiljno, jel ima sanse da mi nekako narezes taj disk?

Ja mogu vrlo lako da ga narezem. Kuci, na poslu...gde oces.
Ti razmisli o dostavi.

Vrh Dno