Šta je novo?

Goldenwebawards.com

Kiwy

Čuven
Učlanjen(a)
14.01.2001
Poena
619
Naisao sam na ovaj sajt preko nekog sa bencha (webxtreme ili vec koji) i ajd da prijavim moj www u kategoriji za sajtove o knjigama i casopisima. Nakon 14 dana stiglo je obavestenje da smo bili medju dobitnicima nagrada za 02-03 valjda. Mogu skinuti slimbu i sve to. Nego da li je sve to prevara? Dobro ne prevara vec dobro osmisljen biznis. Naime kada dobijes to "priznanje" mozes birati i razlicite promocije i diplome (da ih kupis ) pa da budes clan kluba nekih webmajstora itd. Cisto me zanima koliko zaista nosi ova nagrada, mis'im ima li neku tezinu ili svi je dobijaju koji se prijave pa da bi oni posle navukli ljude na promotivne ponude? :(

Normalno da je dobar način da se zaradi... Mi smo (webxtreme) to hteli ovde da sprovedemo, ali u nedostatku mog vremena da kodiram PHP+MySQL i Virtuala da uradi neki Gfx to je recimo za sada otpalo. Mada ako ima zainteresovanih, mogli bi da nešto i uradimo... Ja imam još jednu ideju(mada sam možda to ukrao nekome) o kojoj još ne bih pričao, a ovo je čisto laka nagrada. U poređenju sa naravno Webby Awardom je ništa...

Nazad
Vrh Dno