Šta je novo?

GoDaddy i SezamPro?

wiz011

Guest
Učlanjen(a)
18.12.2004
Poena
440
Ja sam upravo klijentu sređivao stvari na GoDaddy FTP-u preko proksija, jer apsolutno ne mogu da pristupim GoDaddy FTP-u sa Sezama. Nije DNS, kao da je SezamPro blokiran. Prvo sam mislio da je njhov server down, ali posle ispitivanja se pokazalo da nije i da savršeno radi.

Any info?

Sezam je blokiran. Neko je sa sezama spamovao mailove pa su im blokirali IP range jos davno

Ne znam šta je to "davno", radilo je pre otprilike nedelju dana. Ja sa tim serverom radim već par meseci i nisam imao problema. Do danas.

Poslednja izmena:
E dođavola... Obrisao sam mail njihove podrške....
Razvaljuju ih sa svih strana. Pre par dana su molili ljude da update-uju Joomla zbog poznatih rupa, pre dan-dva su doneli pravila da možeš da pogrešiš 3 puta kod unosa user i pass za FTP, cPanel i sl.

Najbolje ih pozovi na broj tehičke podrške i pitaj šta ti treba.

Kontaktiraj GoDaddy podrsku.

Imao sam problema pre dok sam bio na Sezamu i ista je prica bila - da li je bilo u vezi maila ili ftp ne mogu tacno da se setim - izvini ako sam te naveo na pogresnu stranu.

Poslednja izmena:
Ama ne hostujem kod Sezama... Jel vi ljudi čitate šta piše? Moj klijent je iz USA, on hostuje na GoDaddy, ja pristupam Internetu preko Sezama i ne mogu na GoDaddy FTP na kome je njegova prezentacija.

@Skot

10x. Ja sam juče završio nekako to preko proksija. Ne znam ni da li će više biti potrebe da se kačim na taj FTP. Ako bude, nekog ću daviti. Mada ima rezona i da pišem Sezamu pa da oni traže da ih odblokiraju.

Poslednja izmena:
Izvini, ja sam stekao utisak da si nenamerno pogresio i mislio si da "pristupas domenu" preko Sezama...

Ja imam problema sa EUnet-om, koji bez problema otvara plumts.com, ali kada treba hosting.plumts.com to je kao lutrija.
Zaista mi nije jasno sta se desava, sve oklevam da ih zovem da "ne dizem prasinu".

Nazad
Vrh Dno