Šta je novo?

God of War Ragnarok

uh koliko dosadna i prazna igra. presao sam sve delove koji postoje do sada, prethodni mi je bio ok ali zato Ragnarok nikako da me zainteresuje. cak mi je nekako previse detinjast, kao da ga je radio drugi studio. verovatno nisam trebao da ga igram nakon TLoU 2 jer mi deluje kao crtani film.
mozda ovo bude prvi GoW koji ne zavrsim.
mislim da cu da krenem sa Tsushimom da se operem od ovoga.
Sa Tshushimom ćeš tek da se usrecis...
Meni je Ragnarok bolji od prošlog dela. Realmovi su veći i u više njih može da se ide. I u prethodnom delu ima onaj smarački realm gde ti onaj otrov kontantno skida helte, to mi je prejadno.
Niphelheim mu dođe samo za budženje, uopšte nije bitan za story
 
Da, ali mi ostala Valkira koju nisam mogao da predjem iz tog razloga :D
 
@Proday
Pa dobro klasika, šaka jada ekskluziva koje vrede na konzoli. Pazario sam sve sto mi se igra, predjem ono što bude valjalo i prodam sve đuture kad završim.
 
Zavrio sam glavnu pricu za nekih 43h, usput sam cistio koliko sam mogao, bez jurcanja da se sve odradi. Zbirno nekih 80% ukupne igre sam zavrsio.
Zanimljivo je da mi u meniju same konzole pise 8h. Podatak netacan, tako da je pitanje i za druge igre. A vidim da su se po netu ljudi zalili sporadicno i za druge igre.
 
To se osvezi samo kada gasis igru koliko ja znam 🤔
 
Ma jok, gasio sam, resetovao... Nista. Posle citam po netu da su i drugi prijavljivali isto. A mislio sam da je dobar reper da znas koliko si sta igrao...
Nema veze. Igra je svakako dobra, malo duza nego sto bih voleo ali takav je trend danasnjice😁
 
Bagovit je taj podatak, meni na RE2 stajalo 3 sata a u igru 8 ipo pa posle par dana se sinhronizovali podaci na 9h.
 
Nazad
Vrh Dno