Šta je novo?

God of War Ragnarök

Ovo sam prelazio nekih mesec dana, vidim otkucao mi drugi mesec PSN+, *** Resident 4 Remake sam prešao za max 4,5 dana, ovde sigurno ima 50h

Meni je i dalje igra top. Smaraju delovi sa Atreusom, ali sa Kratosom mi omiljeno. Posebno na najteže da se bijem sa Berserkerima.
Delovi sa PS2, PSP i PS3 se ne mogu porediti ni sa čim i oduvek će mi biti omiljene igre. Zato imam PS3 od druga i GoW Saga Collection instaliran, da igram kada me god mine želja.

Očajan pacing, rat svetova ti odjednom spasavaš izbeglice 🤣
Debilno psovanje I razgovori u rangu debilane iz nekog jeftinog RPG
Trpanje Marvel humora svuda
Kraj igre smešan totalno ali totalno sam ravnodušan ostao, posle GoW 3 sam hteo da vrištim i plačem.
Najlošiji nastavak ikad
Ovo je kao neka napucana devojka spolja sve pršti, unutra prazna kanta
Veze ovo nema sa God of War DNK
Gameplay je bolji od GoW 4 ali izazova skoro nigde previše na hard, grafika pršti naravno.
Neverovatno da ovo neki dižu u nebesa kao jednu od najboljih igara ikad, epski promašaj.
Kažu oko 6h cinematic, 5h provlačenja, više je film nego igra, mnogo gore nego u Tomb Raider.
Strašno je šta je Sony uradio sa svojim igrama posle Uncharted sve su bre iste, polu automatik igranje bukvalno vređa inteligenciju takav gameplay napram npr Souls igara. Sve je krenulo drastično nizbrdo od Last of Us 2. Ako je ovo budućnost gaming crno nam se piše. Ove politički korektne generacije bukvalno ništa ne znaju da naprave kako treba.
Moram odigrati GoW 3 bar da isprem ovu igru iz sećanja. Ne mogu da zamislim kako bi stare igre izgledale uz ove današnje tehikalije
Od reci do reci tacno, kakva bezvezna i smarajuca igra... Ne mogu da svatim kome je zanimljivo da igra nesto u cemu je vise od 70% vemena pasivni posmatrac. Kako smisle ovako nesto i napravi ne kapiram. Od ovoga su bolji cak i Ubisoft open world igre, tu barem nesto non stop ceprkas, kada bi malo manje vukle za rukav od tacke A do tacke B mnoge bi bile cak i odlicne, al ovo, budi bog sa nama kako neko ovo moze da igra i sta je ovde motivacija za igranje... Sto je najcrnje to je neki pravac u kome se krecu sony igre, i ne samo sony, 50~100h smaranja, strasno.
Italijanski sistem kreiranja proizvoda, spolja gladac a unutra jadac :ROFLMAO:

Ovaj review igre detaljno opisuje sve što ne valja
Genijalno mi je što lik kaže da je Athreus Jar Jar Binks God of War univerzuma, mali priča kao današnji klinci iz 21. veka.
Strašno koliko gluposti u igri ima i da nije Kratosa koji je verovatno u top 5 najboljih gaming likova u istoriji ovo bi dobilo ocenu 2/10
Zaboravih reći da je mapa u obe igre najgora ikad, nikad nemam pojma gde ide ni posle 100h u obe igre.

Nisi dovoljno igrao da je naučiš napamet :D

Ova GNA je pakao na hard, već 2-3x pokušavam po 2-3h oduzmu mi prsti na rukama
Toliko pe*erski fajt nije napravljen U gamingu, toliko nekonstantne napade ima I kako radi na njoj stagger.
Par puta sam došao do kraja bukvalno ispod zadnje crte i krenem neki najjači runic koji je uvek staggeruje i sam krene ubije me one shot, retard gameplay I igra zašto ovo sebi uopšte radim, verovatno zato što je uz king of Beserkers jedini izazov u ovom Disney God of war

Ona mi omiljena, koliko sam je prelazio samo. :D Na GMGOW težini.

Izebah se pa sam postavio ovo pitanje u temi za konzole, izvinjavam se.

Je l' neko probao kljuceve sa cdkeys za ovo od kad je uklonjen region lock?
Na sajtu i dalje pise da ne moze da se aktivira, samo je pitanje da li je to istina ili samo posledica njihovog nedostatka azurnosti.

Po nekoj logici "global" ključ bi trebalo da radi, kupi na Enebi pa refundiraj ako neće, kod njih piše da radi pa imaš osnova za reklamaciju

edit: imaš i kod GGD13 za popust

Na šta se global odnosi generalno?...ceo svet ili?

Obično da ali zavisi od igre, mi smo nekad u Global, nekad u Europe, nekad u RU/CIS a nekad ROW (rest of world). Može da se proveri na steamDB ali nije baš jednostavno za tumačenje ponekad

Meni je steam na americi, jedino što aktiviram i kupujem iz srb

Onda je OBIČNO Global ali viđao sam retko i ključeve koji su samo US/Canada, konkretno baš ova igra ima takav ključ

1751128699285.png

Nazad
Vrh Dno