Šta je novo?

God of War 1 NTSC Problem

dodgeme

Slavan
Učlanjen(a)
16.06.2008
Poena
319
Moj problem nije nijedan sam bug u igrice, nego problem sa zvukom, imam neku NTSC verziju na jednom DVD-u, e sad npr u introu kad kratos skace sa olimpa kad prica naratorka kad treba da kaze "10 years of endless nightmares" ona kaze "10 years of endmares" ili kad ulazi u prvi nivo kad treba da kaze "but it has not always been this way, kratos used to be a champion of the gods" kaze "but it has not always been, kratos used to be" i tako, znam da i nije neki bug i mogu da razumem 90% od onoga sto bi trebalo da se kaze, ali strasno mi ide na zivce

PS
A kad CD pokrenem u PCSX2 zvuk radi usporeno ali sasvim normalno

Ili skini dl verziju igrice,ili kupi original god of war:)

Shto jednostavno ne skinesh DVD9 verziju i igrash kao chovek :)

pa kada ima grujo onda mu posalji na pm odakle da skine. a ne mu tu govorite skini dl, mozda bi covek i skinuo ali nezna odakle?

Moj problem nije nijedan sam bug u igrice, nego problem sa zvukom, imam neku NTSC verziju na jednom DVD-u, e sad npr u introu kad kratos skace sa olimpa kad prica naratorka kad treba da kaze "10 years of endless nightmares" ona kaze "10 years of endmares" ili kad ulazi u prvi nivo kad treba da kaze "but it has not always been this way, kratos used to be a champion of the gods" kaze "but it has not always been, kratos used to be" i tako, znam da i nije neki bug i mogu da razumem 90% od onoga sto bi trebalo da se kaze, ali strasno mi ide na zivce

PS
A kad CD pokrenem u PCSX2 zvuk radi usporeno ali sasvim normalno

Laser ti lose ocitava disk ili je disk los. Prerezi to opet. Meni God of War NTSC verzija na jednom DVD-u, radi odlicno. A sad sam rezao na neke lose diskove i bas sam primetio takve probleme, dok mi verbatimi rade bez problema.

a ja imam princo samo probacu opet da prerezem na 2x, hvala puno

Ma kakav princo na PS2 :) To samo najbolji primerci chitaju.

Moj evo vec petu godinu guta princo-ve medije bez problema! :p

Ja imam oba dela orginalna:)
I jedno 10 izdrkanih obicnih narezanih verzija oba dela:)
I imam jos jedan original prvi deo koji neradi:D izgleda kao da si uzeo noz i njime grebao disk:)
Ova dva cuvam:D

meni cita princo ko iz sale 8), 99% je ovo zbog kopije, znacu zasigurno kad budem "beckupovao" jos par dvd-a

probaj da narezes na 1x preko DVD Decrypter(mode write iso) meni preko njega sve odlicno rade

sad sam nabavio neke HP diskove trebalo bi da su DOSTA kvalitetniji od princo, mada ja mislim da je ipak do kopije, jer kad koristim 1 plugin u pcsx2 radi normalno al sporo, a kad koristim drugi radi isto ko na PS2, tkao da cu videti, mada ranije sam presao GoW1 pa znam sta je sve bilo pa razumem, sad ga cisto igram da se podsetim malo pred GoW2

Vrh Dno