Šta je novo?

GOCLEVER TAB R76.2

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
С обзиром да та тастатура код нас у продавницама иначе кошта 2000 динара (негде чак и 3000 :d ) ово је сјајна куповина. Криминално мала батерија од свега 3000mAh је прича за себе :d ал' скоро сви јефтини таблети кубуре с батеријом :-devil-:

Poslednja izmena:
ovo uopste nije losa prica mada baterija je slaba:smash:
sam naziv goclever mi ne uliva poverenje ali sve vise ljudi cujem kako su kupili tablet ovog proizvodjaca i da su skroz zadovoljni...

Ja mislim da treba sacekati sa ovim tabletima, cuo sam da ljudi imaju dosta reklamacija na njih i da dosta vracaju.Tek su se pojavili prava slika ce se pokazati za par meseci.Baterija je stvarno losa.Nadam se da uskoro dobijem jedan na test od drugara pa cu napisati neke svoje utiske.

Ljudi ne bacajte pare za GOCLEVER. Kupio, vrati i nikad vise. Baterija se potrisi za sat i po a puni za cetri. Posle 4 dana koriscenja od 5 konektora tri otisla. Dodajte jos toliko para pa uzivajte, nemojte da Vas boli glava. Znajte da postoje trenutci kad je 150 evra jeftinije od 80.

Ljudi ne bacajte pare za GOCLEVER. Kupio, vrati i nikad vise. Baterija se potrisi za sat i po a puni za cetri. Posle 4 dana koriscenja od 5 konektora tri otisla. Dodajte jos toliko para pa uzivajte, nemojte da Vas boli glava. Znajte da postoje trenutci kad je 150 evra jeftinije od 80.
O kom modelu je tacno rec?

pa svaka kineska marka ima seriju koja je krs zivi.

Kod modela A73 slaba tacka je DC konektor (konektor napajanja). Takav isti konektor i isti problem je i u Prestigio modelu 3370B.

Nije puno kvalitetniji ni USB konektor koji je isti i u R75 odnosno 7500.

TAB R76.2 jos ni jedan nije dosao na servis, T76GPS uglavnom ide na servis zbog problema sa PlayMarketom, koji se inace resava updejtom.

Verovatno A73 za koji sam cuo da je vracen u vecoj kolicini,cesto konektori problem... (ili r75,7500 :p )

Da Tablet A73 je bio. Ali prica "samo ON ne valja" kod mene nece proci. Brzo ce pojavti tableti, renomiranih proizvodjaca, do 150 evra. Predpostavljam do maja.

Nazad
Vrh Dno