Šta je novo?

Goclever Navio 500 Plus i iGO Primo

Ripper

Čuven
Učlanjen(a)
25.07.2000
Poena
650
Planiram da kupim ovu navigaciju pa me zanima da li podrzava iGo primo...dal je dovoljno kao na starim Gocleverima kupiti novu SD karticu (micro u ovom slucaju) kopirati iGo i sve radi ? ;)
Jel probao vec neko ?

Malo je offtopic ovo sto su napisati... Ja bih ti savetovao da ipak razmislis o (ne)uzimanju ove marke navigacije. Ne znam kolika joj je cena, ali imas u T-maniji na akciji neku Prestigio isto 5" po pristojnoj ceni i sa zanimljivim specifikacijama.
Moje misljenje je da je GC krsh nad krshevima, ne toliko sto je meni crkla jedna (od stajanja a ne tolikog rada) koliko zbog toga sto i dok je radila imala neprihvatljivu osobinu da trosi bateriju bila isklj.ili ne.
Ne znam da li su to ispravili u novijim revizijama, ali pogledaj malo po netu kakva su iskustva ljudi sa ovom markom. Ja bih isao ipak na nesto koliko-toliko sigurnije.

Poslednja izmena:
Isto iskustvo kao booooki....

Radila za godinu dana mozda 100 sati ukupno i brikovala :( Baterija nije mogla ni 10 minuta. 4838FM mislim da je bio model. Serijski broj se izbrisao!!! Naravno da su me u tehnomaniji otkacili zbog toga... Fix hvatala po 3 minuta.
Navigacija na mobilnom radi bolje i pouzdanije 10x iako je ovo telefon, a ono "navigacija".

Kupi ili Garmina ili neki iGo samo da je proizvodjac koji drzi do kvaliteta, a ne neki low quality Pocket PC koji glumi navigaciju sa ocajnom baterijom i antenom/risiverom...

Garmina nesto ne volim...ali...kad kazes iGo.. na sta mislis ? ;) Mislim...koji tacno proizvodjac ? ;) Jel se isplati davati duplo vise para za Becker ?

Ja mislim da se ne isplati, bolje kupovati svake druge godine neku drugu novu kada prethodnoj istekne garancija ;)
Razmisljao si o GC, a 'bezis' od Prestigio, koliko sam ja zakljucio uglavnom se ljudi ne zale na ovu marku, mada je sve to isto ****** samo drugo pakovanje...
Ja najverovatnije ovo uzimam sledece, jak procesor, dosta rama, pise po netu da sve tera glatko bez seckanja, tako da ce i Primo, 800x480 rezolucija, BT, FM, dakle sve zezalice (potrebne i bespotrebne) koje danasnje navigacije imaju :

Prestigio navigator GeoVision PGPS 5500BN BTFMHD
Centrality Atlas V
1575.42 MHz
Ekran: 5.0" TFT
Memorija: 128 MB
Podržava do 8 GB
Micro SDHC kartice

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno