Šta je novo?

go clever tablet zablokirao

oogabooga

Čuven
Učlanjen(a)
20.10.2003
Poena
690
pomenuti tablet, kad ga upalim, samo stoji go clever logo, i tu se zablokira. nemogu ni da ga ugasim, dok se sam ne isprazni. probao sam i na ono reset dugmence, ali nista se ne desava.
neki predlog kako ga vratiti u zivot?
hvala

Postoji resenje. Udji u recovery mod i odaberi wipe user data. Ili uradi kompletan recovery,znaci brisanje svega sa tableta i podizanje novog sistema. Mislim istog koji je i bio ali cist,fabricki. Time gubis sve podatke koji su bili samo na tabletu,ne na sd.

kako da udjem u bilo sta kad on zapuca odmah pri paljenju?

Gledaj uputstvo koje ti je čovek postavio. Sve je lepo objašnjeno. Rešiće ti problem.

pratio uputstvo, i nista.....
kad drzim volume up, i zabodem na usb, nista se ne desava..... kad pritisnem dugme za paljenje, upali se go clever logo, tu se naravno zapuca..... zabodem ga na usb tako sa zaglavljenim logom, win xp ga odmah prepozna kao tab r70, pokrenem program za upgrade FW, i pise, no device attached..... nemam pojma sta sad da radim.....?

Da nisu ovo oni modeli kod kojih se mora vaditi baterija?

Ne, uredjaj ne mora da se otvara. Ovaj model ima i recovery ali da se vratimo na firmwer...

Prikljuci se USB kabal i napajanje, drzi se taster vol+ i pritisne se i pusti reset taster koji je na poledjini uredjaja. Pokrene se Rkbatchtools i trebalo bi da svetli zeleno kvadratic sa brojem 1.

Pronadje se putanja gde je firmwer i klikne se na Upgrade. Kada se sve zavrsi uredjaj se sam resetuje i pokrece se Android. Prvih desetak minuta sve ide sporije jer se nesto kao instalira itd...To je to.

Poslednja izmena:
aj ako ti nije tesko, objasni mi i recovery opciju, za slucaj da ovo sa FW danas ne upali?
thx

probao sam sve kako si napisao, i nece da ga vidi komp tako....., kao da nije prikljucen uopste...

Vrh Dno