Šta je novo?

Go Clever HYBRID

ovo ne sme da bude 300 evra, jer za te pare imas tf300. ako se goclever pokondiri kao prestigio dzaba su krecili. drugo, dock tastatura je po meni MANA jer tab mora da bude fizicki povezan sa njom da bi je koristio. bt tastatura koja dolazi uz r105bk je po meni mnogo bolji izbor, jer em moze da se koristi sa bilo kojim uredjajem koji vec imas, em mozes da je koristis dok ti je sam tab u nekoj futroli, plus recimo mozes da povezes tab na hdtv a tastaturu poneses sa sobom tri metra od televizora i koristis tako... a taj isti r105bk kosta 200 evra. dakle 100 evra razlike izmedju ova dva ja nikako ne mogu da opravdam.

i sta ovaj na videu trabunja da na ovom mozes da teras ubuntu? ako je tako onda moze i na svakom rk3066 tabletu, a svi trube kako je to nemoguce....

Poslednja izmena:
ovo ne sme da bude 300 evra, jer za te pare imas tf300. ako se goclever pokondiri kao prestigio dzaba su krecili. drugo, dock tastatura je po meni MANA jer tab mora da bude fizicki povezan sa njom da bi je koristio. bt tastatura koja dolazi uz r105bk je po meni mnogo bolji izbor, jer em moze da se koristi sa bilo kojim uredjajem koji vec imas, em mozes da je koristis dok ti je sam tab u nekoj futroli, plus recimo mozes da povezes tab na hdtv a tastaturu poneses sa sobom tri metra od televizora i koristis tako... a taj isti r105bk kosta 200 evra. dakle 100 evra razlike izmedju ova dva ja nikako ne mogu da opravdam.

i sta ovaj na videu trabunja da na ovom mozes da teras ubuntu? ako je tako onda moze i na svakom rk3066 tabletu, a svi trube kako je to nemoguce....
За те паре имаш tf300 без dock-a, са њим је мнооого скупљи :D

Већ смо причали о овоме у другој теми, по теби је физичка повезаност мана, а по мени је предност јер омогућава да се уређај користи као netbook док R105BK може да се користи само на столу и само под одређеним углом. "Крута веза" омогућава флексибилност при употреби и што је најважније дуже трајање батерије.

znam da ti se ovaj hibrid svidja i da budno pratis sta se desava sa njim :)

jasno sve to, ali ja kapiram da od te krute veze ljudi pokusavaju da pobegnu... sta ce mi kruta veza? da ga drzim u krilu i da duze radim sa njim? ako cu da radim duze i ozbiljnije radicu za stolom, ako cu nesto kratko i da konzumiram sadrzaj onda mi je dovoljna i on screen keyboard. barem ja tako razmisljam... realno jedina prednost je duzi zivotni vek...

a sto se poredjenja sa tf300 tice, ok za te pare imas bez doka, a ovamo sa dokom. iskreno, bolje uzeti tf300 bez doka pa ustedeti i kupiti dok odvojeno, nego uzeti ovo sa dokom ako vec hoces ovaj koncept.

Где има да се нађе за 200е?

Nazad
Vrh Dno