Šta je novo?

Gmail višestruki nalozi u jednom browseru više ne funkcionišu?

Exodusbgd

Čuven
Učlanjen(a)
12.07.2005
Poena
815
Moja oprema  
Zvuk
AirPods Max
Laptop
MBP 16" M2 Pro
Mobilni telefon
14 Pro Max
Pozdrav ljudi,

Da li neko još ima problema zadnjih par dana sa Gmail-om?

Šta je problem: koristim više Gmail naloga (privatni i poslovni), i uvek sam bio ulogovan u isto vreme (ona opcija - "add account"). Međutim, sad mi više ne dozvoljava to, izbacuje me sa drugog naloga čim se ulogujem (ili kontra - izbacuje me sa prvog naloga kada pređem na drugi). Ovo nije slučaj samo na jednom kompjuteru - događa mi se i kući i u kancelariji.

Evo sad sam probao , radi normalno, mada ne znam kako je ranije bilo jer iako imam x gmail naloga, nikada nisam drzao dva otvorena u isto vreme, osim sada da probam.

Probano sa Firefoxom. Njega koristim.

Poslednja izmena:
Ranije si u tabovima mogao da držiš bezbroj gmail naloga, samo ideš na "add account" na default nalogu i dodaš naloge. Od pre 2-3 dana me izbacuje sa drugih naloga, tj. dozvoljava mi da budem ulogovan istovremeno samo na jednom Gmail nalogu.

Aaah - to mi je stajalo od starta u nekom deliću malog mozga kao opcija, ali sam to iskulirao da se ne bih izlogovao sa 1001 sajta.

Ali - evo ga, jeste to rešilo problem. Hvala

^nema na cemu, vazno je da smo resili problemcic ;)

Aaah - to mi je stajalo od starta u nekom deliću malog mozga kao opcija, ali sam to iskulirao da se ne bih izlogovao sa 1001 sajta.

Koristi LastPass i autologin opciju.

Nazad
Vrh Dno