Bad Habbit
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.07.2005
- Poena
- 390
Upravo mi se desava jedna, meni nejasna, stvar. Stigao mi je mail sa obavestenjem Sign-in attempt was blocked [email protected]. Stigao je sa validne google adrese [email protected]. Ja imam nekoliko raznih google naloga ali prvo sto mi je zapalo za oko je adresa [email protected]. Nije mi jasno kako moze biti google nalog sa sbb.rs adresom. Inace imam i sbb.rs adresu, koju odavno ne koristim, odnosno sa koje sam podesio jedan drugi google nalog da preuzima i prosledjuje postu na moju primarnu adresu. Imam dugme check activity, koje nikada u ovakvih slucajevima ne pritiskam, zbog phising-a, ali video sam da link vodi na accounts.google.com, a ja nisam znao o kom nalogu je rec, pa sam ga pritisao. Ulogovao sam se uz user name [email protected] i lozinku koju sam dobio preko forgot my password, jer nisam imao pojma o kom nalogu je rec, pa samim tim ni koja je lozinka. Mislio sam da cu sada kada se ulogujem da vidim gde sam se ulogovao i koji je nalog. Medjutim kada sam se ulogovao i dalje stoji da je nalog [email protected]. Probam da otvorim gmail, misleci da cu tako uspeti da ukapiram nesto, medjutim izbaci mi poruku sa slike, sto opet nikada nisam video.

Da li je nekome jasno sta se ovde desilo? Koji je ovo nalog? Kako google nalog moze biti sa sbb.rs? Kako moze biti bez aktivirano gmail-a?

Da li je nekome jasno sta se ovde desilo? Koji je ovo nalog? Kako google nalog moze biti sa sbb.rs? Kako moze biti bez aktivirano gmail-a?