Šta je novo?

Gmail, spam problem

kustera

Čuven
Učlanjen(a)
26.01.2002
Poena
619
Da li su vam se pojavili spam mailovi na Gmail nalozima? Meni barem jednom dnevno stize nesto tipa 'lottery winning ticket' i to gotovo uvek vezano za neke holandjane. Ima li neko slicne poteskoce, da li postoji mogucnost da se resim bede. Mail nigde javno nisam koristio, sem za registraciju domena i za neki hosting. Videcu da tamo to promenim ili slicno...

Nikakvi problemi da chuknem u drvo! 2 naloga i bar josh 10ak ljudi koje znam da ga koriste i svi prezadovoljni.

Genghis Khan je napisao(la):
Nikakvi problemi da chuknem u drvo! 2 naloga i bar josh 10ak ljudi koje znam da ga koriste i svi prezadovoljni.
Pazi, i ja prezadovoljan u globalu, ali mrzim spam ( a ko ga ne mrzi ) i stvarno pocinjem zbog toga da se nerviram...

Ne evo bas od kada sam ga registrovao dobio sam samo 1 spam koji sam efikasno uklonio.. El si pazio gde si ostavljao mail? Ja ga uvek rucno enkriptujem tipa
stator at gmail tacka com i u ovome obliku nema sanse da ga navataju razno razni spam bot-ovi

Stator je napisao(la):
Ne evo bas od kada sam ga registrovao dobio sam samo 1 spam koji sam efikasno uklonio.. El si pazio gde si ostavljao mail? Ja ga uvek rucno enkriptujem tipa
stator at gmail tacka com i u ovome obliku nema sanse da ga navataju razno razni spam bot-ovi
Ma nisam nigde ostavljao da se vidi...

Kod mene nema spama, josh uvek...Nemam "dictionary" user, duzine preko 12 karaktera...Dodushe, imam josh 3 naloga, manje duzine, i tamo nema spama.....

ni kod mene nema spama :)

kod mene ima i to dosta....svaki dan po 2-3 viagre itd....
jos mi samo fali cuveni "enlarge your pennis with simple excercises"....

Mozda ti je stvarno potrebno. A nisi ni svestan.. :smoke:

Septimus je napisao(la):
Mozda ti je stvarno potrebno. A nisi ni svestan.. :smoke:

da bre....sve je brujalo oko onog skeniranja mailova......sada mi postaje jasnije......otkrivaju sta ljudima stvarno treba...... ;)

Poslednja izmena:
Ja sam dobio dva spam mail-a i oba su bila od neki spanaca :mad:

Postao sam korisnik GMAIL-a ovih dana, i prezadovoljan sam! Recite mi kako mogu da ga preporucim nekome drugom kako bi se isti registrovao???!

Hvala
Tane

Dobices pozivnice posle izvesnog vremena...ja sam posle 10 dana dobio 6.

Ma jok, nemam ja to!? Dobih neke NEW FEATURES u gornjem desnom uglu ali nista brate drugo...

Nazad
Vrh Dno