Šta je novo?

Gmail podešavanja

SuperStarr

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
25.07.2002
Poena
1,105
Moja oprema  
CPU & Cooler
Xeon 5650 (6c/12t) @ 3,7Ghz
Matična ploča
MSI X58
RAM
48Gb HyperX DDR3 @ 1666Mhz
GPU
Gigabyte 1060 6Gb
Storage
256Gb 850Pro + couple of AliExpress SSD's
Zvuk
Creative
PSU
Zalman ZM600-HP (Heat-Pipe :) )
Kućište
Alexander Weiss (glass front + glass side)
Monitor
AOC 32" IPS
Miš & tastatura
G602 & Drevo 87 key (Red Switch)
Ostale periferije
MX Master 2 & K380
Mobilni telefon
Moto G9 Plus
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Kratko:

Da li je moguće podesiti primarni imejl (imam ga gotovo 20 godina) da prosleđuje sve poruke koje dobijam na njega na neku drugu adresu?
Ako jeste - kako?

Preko računara odeš gore na Settings, pa See all settings i u tabu Forwarding and POP/IMAP imaš polje gde unosiš mail na koji da se prosleđuje, a potom će ti stići verifikacioni mail koji si uneo za prosleđivanje.

Takođe tu možeš i da podesiš da li da ti primarni mail zadržava kopiju prosleđenog novog mail-a.

Ima jos bolja opcija od prosledjivanja mailova, a to je prijem mailova na drugom nalogu. Moguce je primati mailove samo sa jednog drugog naloga.
Istu pricu sam imao, 20 godina star nalog na kome je bilo brdo stvari i novi mail koji planiram da koristim. Na novi nalog sam dodao prijem sa starog i to je full integrisano.
Pricam o dva google naloga.
Yahoo ima slicnu opciju.

na google se nalazi u settings, Accounts and Import, Check mail from other accounts
samo isprobaj da nije to obican imap pre nego sto izbirses nesto na starom nalogu. poigraj se malo sa nekim nebitnim mailovima.

Hvala TwistedMind za ovu info, vrlo korisno. Nego, ja zatvorio nalog pre 10 godina, nije zauzet, ima li neki email na koji mogu da pisem da bih ga povratio?

Imam problem, posto ne vidim temu za gmail, neku drugu...
Naime u inostranstvu sam i logovao sam se na mejl i trazio kod na mob i ulogujem se i sve bilo ok. I tako par puta, sve normalno.
Danas ukucam mejl i pasvord i iskoci mi ovo i ne mogu se ulogovati nikako:
Google није успео да потврди да овај налог припада вама.
Пробајте поново касније или потражите помоћ у одељку Враћање приступа налогу.

To se dešava često čim promeniš geolokaciju tj. IP adresa bude van države iz koje si.
E sad, ako si uspeo da se uloguješ a nakon toga ti ne da, pri opciji vraćanja pristupa nalogu, koje su ti mogućnosti?

Nazad
Vrh Dno