Šta je novo?

Gmail Notifier programce za vise accounta?

twister

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2001
Poena
675
Treba mi program koji ce se smestiti u tray-u kao i sam 'Gmail Notifier' i proveravati mi vise gmail accounta istovremeno (zvucna notifikacija pozeljna). Ima li takav program?

Mislim da bi to mogao izvesti sa Pidginom, stim sto je njemu primarna namena chat.

Imaš i MessengerPlus, dodatak za MSN...

Ok, hvala na predlozima.
Medjutim... 🙂
Ne zelim da koristim chat programe koji imaju i mogucnost provere mail-a na google-u.
Ne zelim da koristim addon za Firefox (iako koristim Firefox), iz prostog razloga sto ne zelim da mi Firefox bude non stop ukljucen kako bi plug-in funkcionisao.
Ako ne bude boljeg resenja (u vidu jednog obicnog programceta), na kraju cu lepo instalirati Mozilla Thunderbird i ubaciti mu plug-inove za proveru maila na site-ovima poput google-a.
Mene je zanimala aplikacija napravljena bas za proveru gmail-a ali vise account-a odjednom.

Ima li ko resenje?

Imas i da skines sa inbox.com njihovu aplikaciju za proveru maila, koja podrzava i google izmedju ostalog, samo nisam siguran mozes li da skines prpgram ako nemas nalog kood njih ...

Pop Peeper

Pregleda neogranicen broj naloga. Od webmail-ova podrzava Gmail, Hotmail, Yahoo, Inbox i jos nekoliko. Moze da sluzi i kao klijent, odnosno da se iz njega odgovori na poruku, prikaci attachment. Ima zvucnu notifikaciju za pristigle poruke i nekoliko vrsta vizuelnih notifikacija itd.

Ako ne bude boljeg resenja (u vidu jednog obicnog programceta), na kraju cu lepo instalirati Mozilla Thunderbird i ubaciti mu plug-inove za proveru maila na site-ovima poput google-a.

Moj setup
Mozila Thunderbird
IMAP protokol za Gmail
+MinimizeToTray addon

proslo je sigurno vec dve godine dana od moje frenzicne potrage za najboljim resenjem za Gmail i od svega sto sam probao, ovo je najbolje i najfunkcionalnije. i u smislu obavestavanja o novim mail-ovima i u smislu interfacea za prijem i slanje mail-ova. I bice sigurno najbolje dok se Google ne nakani da napravi neki standalone klijent specijalno za Gmail.

Hvala jos jednom svima na predlozima.
Vec sam podesio Thunderbird da radi ono sto mi je trebalo, a vidim sada da i dusko_m koristi bas istu kombinaciju (sve zajedno sa 'minimize to tray addon-om' ).

Zašto je bolje da je non-stop uključen Tbird nego FF? 😉

i?

ZoNi, jel ti to imas novi (stari) nick? Vidim da si na forumu od skoro :d. Ja znam da je ovde bio jos jedan strumf sa istim imenom. 😀

Da, to sam ja 😉 Vidi mi potpis, skroz desno...

@ dusko_m: i ništa! Samo htedoh da napomenem da "mimize to tray" i nije neki bitan argument, ništa više...

GmailAssistant 1.1

"Notifier for multiple Gmail accounts. Free software written in Java."
BrothersoftEditor: GmailAssistant is a notifier for multiple Gmail and Google Apps email accounts. It accesses your accounts securely using IMAP over SSL. Choose from various notification options (unread mails in Inbox only, All Mails, or with specified labels) and alert methods (popup message, chime, blink keyboard LED). Free and open source software written in Java.

Nazad
Vrh Dno