Šta je novo?

gmail java aplikacija

ne mogu da nadjem to da zamenim. znam da je bilo kod nekih starijih modela tel ali na ovom ne mogu da nadjem gde je.

Poslednja izmena:
W810:

Connectivity/Data comm./Data Accounts/Mts wap/APN/

majstore svaka cast stavio sam gprsinternet i radi kao zmam. hvala veliko. pozz

2 pitanja u vezi sledece kombinacije k800 njegov ugradjeni klijent i gmail
prepaid mts je u pitanju
1-da li vam je sa vremena na vreme otezan pristup inbox-u kod mene se nekada konektuje bez problema a nekada kao da udje na infinite loop sa onim connecting ili finding server
2-jos uvek nisam uspeo poslati email sa telefona uz poruku send failed da li je ovo u vezi sa pitanjem 1 ili ima veze sa tim sto nisam stavio one sertifikate ali naglasavam da ne pise certificate error vec ono gore...

Ono sto je potrebno uraditi da bi svaka aplikacija koja koristi Gprs vezu radila lepo jeste da se u settings/connectivity/internet settings/ settings for Java i tu namestiti profil koji koristite za gprs ;)
Meni sve radi, i obican njegov klijent preko kojeg skidam majlove sa neobee, i saljem...
Preko gmail aplikacije isto sve odlicno radi, primanje, slanje...

Brutalno puno skida..samo da mi ucita stranicu sa mail-ovima...skinuo mi 2,4 din a meni je gprs 3din/100kb.Postoje znatno bolje aplikacije koje manje skidaju!Znaci fuj za gmail.jar!

Poslednja izmena:
hm ja jos nisam uspeo da podesim klijent i cini mi se da je ovo ima neke veze za telekomom pa bih zamolio da mi odgovori neko da li ima ovu kombinaciju k800 gmail adresa i mts.i da li mu radi slanje email-a preko ugradjenog klijenta...
kopao sam po internetu i vidim da se dosta ljudi zali na istu stvar dakle mogu da primaju mailove ali nema slanja...
sem toga treba da kazem da sam koristio outgoing sever onaj od gmail-a smtp.gmail.com da li je mozda potrebno ovo promeniti u onaj x1.gm.telekom.yu i da li je nekome na taj nacin proradilo

jeee nece nista kako se nalaze ti sertifikati?

ja imam problem sa e90 izbacuje mi stalno neki error za javu da li neko ima predlog kako da resim to?

jesi setovao javu za izlazak na net?

Nazad
Vrh Dno