Šta je novo?

gmail i Ffox

Shedoks

Slavan
Učlanjen(a)
20.04.2004
Poena
319
Jel ima neko problema sa gmailom i slanjem mailova iz ffoxa. Ja stalno dobijam poruku "document contain no data" ili "unable to reach gmail. Please check your internet connection..." a net normalno radi.
Kad probam iz explorera sve radi :/

Imao sam ja takih problema, ali nisam nista drugo koristio sem ff-a, pa nisam ni znao da je do njega...stalno sam mislio da je do gmaila.
Sada sam na Operi...

sanel_nbg22 je napisao(la):
Jel ima neko problema sa gmailom i slanjem mailova iz ffoxa. Ja stalno dobijam poruku "document contain no data" ili "unable to reach gmail. Please check your internet connection..." a net normalno radi.
Kad probam iz explorera sve radi :/

Dakle ja sam na 56k (jos par dana :D ) i imam takvih problema ali samo kada saljem neke fajlove vece od recimo 600kb... Onda cekam cekam cekam i na kraju dobijem tu glupu poruku "document contain no data" i odlepim :cuss: . Kada saljem samo text, onda posalje iz cuga. Instaliran je FF 1.5.0.3

Koristim FFox, takođe 1.5.0.3 i gmail i nikada nisam imao slicnih problema, a salo sam fajlove od preko pola megabajta.

Mozda je do neke extenzije koju vi imate?

Samo FF i stalna upotreba Gmail-a i nikad problemi.... :D

nickname je napisao(la):
Samo FF i stalna upotreba Gmail-a i nikad problemi.... :D

Takodje! Slao sam fajlove i preko 2MB.

Poslednja izmena:
a u covece....

pa nije covek trazio da se hvalite kako su FF i gmail savrsena kombinacija.. :)

pogledaj koje ekstenzije imas... navedi ovde.. pogotovu one koje na bilo koji nacin brljaju sa java scriptom... menjaju linkove... itd... ako ne znas kako koja radi.. napisi sve pa da vidimo u cemu je problem... ako je do toga.. jer do Googla nije...

novakno1 je napisao(la):
a u covece....

pa nije covek trazio da se hvalite kako su FF i gmail savrsena kombinacija.. :)

pogledaj koje ekstenzije imas... navedi ovde.. pogotovu one koje na bilo koji nacin brljaju sa java scriptom... menjaju linkove... itd... ako ne znas kako koja radi.. napisi sve pa da vidimo u cemu je problem... ako je do toga.. jer do Googla nije...

Ma, nisam se ja hvalio, nego sam samo hteo da ukazem da problem nije u FF, nego u ekstenzijama ili necemu drugom.

Poslednja izmena:
Pa od extenzija imam sledece:

Fasterfox
FlashGot
TabMix
PdfDownload
IeTab
ForecastFox
GmailNotifier

i ne vidim sta bi od ovoga moglo da pravi problem :/
Najgore je sto mi se to desava na dve razlicite masine (od kojih je jedna pod Linuxom)

Mozda ti je na neki nacin ****** sam gmail account?
Probaj, otvrori jos jedan account i vidi da li se isto desava...
Ipak je gmail i dalje beta.
:wave:

Poslednja izmena:
ja bih iskljucio taj PDF download.. i Ietab eventualno... tj... najbolje da iskljucis sve.. pa po jedan da palis... mislim da je meni neka ranija verzija Fasterfoxa... pravila nekih problema.. a za novije ne znam ... posto odavno ne palim FF...

off topic... koji je najbolji AD blocker za FF... a da nema mnogo da se manuelno za pocetak konfigurise.. tj.. da je dobro predefinisan... pa cu ja posle da ubacujem dalje... (zbog toga i zbog nekih sajtva sam batalio FF)

novakno1 je napisao(la):
off topic... koji je najbolji AD blocker za FF... a da nema mnogo da se manuelno za pocetak konfigurise.. tj.. da je dobro predefinisan... pa cu ja posle da ubacujem dalje... (zbog toga i zbog nekih sajtva sam batalio FF)
AdBlock + AdBlock Filterset.G Updater

Nazad
Vrh Dno