Šta je novo?

Gmail app - не стиже обавештење на телефон

ПФКСРБ

Poštovan
Učlanjen(a)
09.08.2020
Poena
70
Moja oprema  
Mobilni telefon
Xiaomi Mi 9 lite
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Нисам до сада користио мејл на телефону само на компу, али сада ми баш треба и не стижу ми обавештења у истом трену када мејл стигне.
Како ово да средим? Имам Шаоми, па сам због тога отворио тему у овом делу форума.
Све је уредно подешено за обавештења, све живо укључено, али ниједно обавештење не стигне већ морам да уђем у Gmail апликацију и рефрешујем пар пута да бих видео нове мејлове.
Хвала унапред свима! :)

@ПФКСРБ >>> Ја сам на свом Mi Note 10 Lite такође мучио са тим неко време, па пошто није помогло ништа од закључавања апликације у позадини, аутоматског покретања и ицкључивања оптимизације батерије, једноставно сам прешао на Мајкрософтов Outlook.

На Шаомијевом форуму можеш пронаћи објашњења везана за овај проблем овде. На овој страници ћеш можда пронаћи решење. Срећно.

Probaj da nađeš app koji radi baš to gmail notifer ili kako već...

Sinhronizacija mora da bude uključena, inače obaveštenja neće stizati.

^ Ni to ne pomaže.
Ja sam takođe "rešio" problem tako što sam prešao na Outlook, jednostavno ni jedan jedni fix koji sam našao na netu nije sredio stvar.

Sinhronizacija mora da bude uključena, inače obaveštenja neće stizati.
Укључена и ставио да ради синх. на сваких 15 минута и џабе...

Moguće da nemaš notifikacije ako ti je podešena ušteda baterije. Zbog štednje izgleda gasi Google servise.

Meni to nikad nije radilo... jako retko... stigne mi email..e nekad stigne obaveštenje iste sekunde, a nekad čekam baš dugo... dal to gmail proverava koji majlovi su bitni... na primer baš na ovom forumu kad sam zaboravio lozinku, stigne mi email obaveštenje iste sekunde... a neki mejovi u vezi kriptovaluta, kad treba da mi stigne mail da je cena skočila ili pala... ne stiže po 10 minuta... kad već sve prođe... nešto tu nije ok.

Nazad
Vrh Dno