Šta je novo?

Gmail aplikacije i windows 7

Goyakla

Čuven
Učlanjen(a)
07.03.2005
Poena
705
Do sada sam na Win XP koristio gmail manager addon u Firefoxu za više gmail naloga i radio je ok. Od nedavno koristim Win 7 i pokušavao sam sa raznim aplikacijama (gmail manager, gmail notifier) ali ništa ne radi kako treba.
Konkretno, i u jednoj i u drugoj aplikaciji hoće da radi sa jednim nalogom ali sa još nekim nema šanse.
Kakva je situacija kod vas, koristite li ove aplikacije i kako vam rade?

Probaj WebMail Notifier

popupmenu.png

Poslednja izmena:
Ja ću ti odgovoriti, podržava više naloga. Sinoć nisam imao vremena da ga podešavam detaljnije ali ono što je sigurno je da radi.
Moram samo kasnije da vidim može li da se podesi onako kako sam navikao u gmail manageru

Do sada sam na Win XP koristio gmail manager addon u Firefoxu za više gmail naloga i radio je ok. Od nedavno koristim Win 7 i pokušavao sam sa raznim aplikacijama (gmail manager, gmail notifier) ali ništa ne radi kako treba.
Konkretno, i u jednoj i u drugoj aplikaciji hoće da radi sa jednim nalogom ali sa još nekim nema šanse.
Kakva je situacija kod vas, koristite li ove aplikacije i kako vam rade?

I meni je od skoro počeo svaki add za firefox da zeza,nadam se da će napraviti neki gmail notifier koji će raditi kako treba.

Svaki gmail notifier krši licencu odnosno uslove korišćenja gmail tako da obratite pažnju i na tu činjenicu

Nazad
Vrh Dno