Šta je novo?

glupo pitanje....

Dubes

Čuven
Učlanjen(a)
23.07.2002
Poena
604
Stvar je toliko banalna da sam se totalno sludio sa tim.
Naime hocu da namestim da mi Internet Explorer kada uradim open in new window taj novi prozor otvori maximized. Trenutno mi otvara jedno 5 pixela manji prozor sto je dovoljno da kada hocu da ga zatvorim ja zatvorim onaj iza njega. Inace sam se sludeo i ne mogu da nadjem to podesavanje jer sam xp prebacio na cirilicu pa mi je sve "strano" :? :?

Pozdrav
Dubes

I Outlook Express i Internet Explorer pamte veličinu poslednjeg korišćenog prozora, ali ni jedan ne može da zapamti maksimalizovan prozor.

Ako se prozor otvori kao vrlo mali, a onda ga zatim maksimalizuješ, OE i IE će zapamtiti malu veličinu prozora, a ne maksimalizovanu.

Zato, umesto da maksimalizuješ prozor, samo povuci mišem uglove prozora dok on ne bude onliko velik koliko ti to želiš, pa zatim zatvori prozor. OE i IE će zapamtiti tu veliku, ne-maksimalizovanu vrednost.

Ovaj problem se ne javlja kod Windowsa XP.

( COM #98 )

P.S. Ili poslušaj Zonija :) Ja jesam i nisam se pokajao cheers

ZoNi je napisao(la):
nije direktan odgovor, ali mislim da moze da pomogne: instaliraj MyIE2 i stvarno ces se osloboditi svih nedostataka IEa!

http://myie2.zoniweb.cjb.net

koliko hvalish taj MyIE, moram da te zapitam da li mozda taj MyIE lechi i kurje oko i ostale vrste zuljeva ?

Vrh Dno