Šta je novo?

Glupo mi je da pitam, ali.. (about 6600)

Lappy

Čuven
Učlanjen(a)
13.04.2005
Poena
675
Do sada sam sve aplikacije, slike i bilo sta sto mi treba prebacivao u telefon i sa telefona na malo chudan nacin :D Upoadujem to na server, pa gprs-om, putem opere skinem, instaliram ili sta vec treba.. i to se nalazilo u opera folderu i odatle mogu da premestam bilo gde..

A instalirao sam i neki program za FTP pa sam isto tako i sa telefona stavljao na server.

E sada, kada nesto prebacim preko BT-a, sa drugog telefona ili racunara, to mi je u Inbox folderu i ne mogu nigde da ga maknem. Opcija move to folder daje mi samo My folders u okviru poruka takodje, a odatle mogu samo da ga vratim u inbox..

Sa FExplorerom takodje ne mogu da pronadjem fajlove koji su u inboxu.

Mislim.. sigurno moze da se premesti odatle, bilo bi bezveze da ne moze, glupo mi je da sad pitam to, ali evo vec sat vremena ne mogu da nista postignem.. pa 'ajde neko :type:

Prebaci ih sa Fexplorer-om.Nemam vise symbian fon pa se ne secam bese gde je inbox, otprilike, na c: disku u folderu mail imas mnogo foldera .Sigurno je u jednom od njih.Ja sam tako prebacivao.Fexplorer ima i dobar search ,pa mozes i tako da ga nadjes.
Poz!

Ko pita ne skita...
Skini i instaliraj najnoviju verziju FExplorera - ima kao posebnu stavku folder "Inbox" pa ćeš sve što si poslao u telefon naći za dve sekunde... Ta verzija koju imaš odavno je prevaziđena...
Evo ti i adresa. Inače, FExplorer je potpuno besplatan.

http://users.skynet.be/domi/next.html

Hvala obojici, moze na oba nacina :)

Da sada ima ovde smajli koji onako crveni od stida stavio bih to :D

Vrh Dno