Šta je novo?

Glupi Srbi i Glupi ostali

zagortenej

Čuven
Učlanjen(a)
30.12.2001
Poena
619
Mnogo sam se nervirao(i patio dok nisam shvatio da ima mnogo budala) kad sam citao komentare o sony - ju na netu.
Podrzavam Anonymusa u vezi zvona - kad sam cuo sonyjevo zvono odusevio sam se. Vibracija je izvedena preko zvucnika koliko sam razumeo zato i ne moze istoremeno sa zvonom - a to sto mogu razne krdze zbog toga i jesu krdze...
ovi sto daju negativne komentare za sonyja nek se malo obrazuju i nek procitaju sta znaci beep-er a sta je wavetable sinteza.....
i nek se raspitaju cime se bavi Sony jos osim mobilnim(ima veze sa audio uredjajima :) )
i ako ste naucili sta je beeper a sta wavetable znajte sony nema budjavi beeper i ne treba mu zato je i NAJBOLJI
jeste da se beeper jace cuje ali nije sve u kvantitetu bre

ne mogu vise da se nerviram odo da kupim sonyja
samo ne znam da li da uzmem j7 ili j70???????

PS. e izvinite hteo sam ovu poruku tamo gde je sony u subjectu al nema veze - neka je ovako. i malo sam bio grub al nemojte da me bijete

ja bi pre uzeo 70, tj hteo sam al sam shvatio da je bolje dati pare na neke druge stvari... telefon treba da bude telefon a ne neka wave table sinteza ili mega 100 kanalni beeper :)

e miroslave ne da si car nego si CAR....
Ja se slazem sa tobom potpuno. evo trenutno imam siemens c10 cudo tehnike :) i bas me briga sto kazu da je cigla on mi je vrsio posao ima lepe velike dugmice(korisno za stiskanje istih) - nego mi se zeznula baterija i oslabela...pa reko cisto posto sad imam pare da kupim nesto sto ce da mi potraje i uz to da budem zadovoljan ja njegovim koriscenjem i da mi zvonce bude prijatno...
A to sto ugradjuju u telefone sve i svasta to je stvarno izivljavanje. Eto taj sony kosta oko 300dm a za te pare ima da se kupi lep polovan pentium 1 :) koji ima i vibraciju i internet i beeper i wavetable sintezu i mp3 player i color display 800x600 i DMA kontroler i kabal za napajanje. :)

a jel imas neki mobilni da preporucis za recimo 100dm nov....

ma de ja znam, nisam bio ovde godinu dana (vojska). tamo sam kupio nesto najjeftinije sto sam mogao (motorola talkabout 2) i tel je odlican! signal ima tamo gde toliko hvaljena nokia nema... e sad naravno, nema nista od nekih fancy funkcija, ali za 100 dem nisam mogao nista bolje uzeti... bar ja tako mislim :)

Nazad
Vrh Dno