Šta je novo?

glupi problem sa dugmetom

set

Čuven
Učlanjen(a)
14.06.2003
Poena
619
vec mesec dana me zeza racunar, pali se sam od sebe i mislio sam da je problem u sistemu, reinstaliram ga, on i dalje i posle pocne i da se gasi u sred rada, sto je mnogo veci problem, zamenim modem, posto sam sumnjao na njega, ali ni to nije pomoglo, i danas nije mogao da se upali uopste. I ja krenem da vadim deo po deo ali nista ne pomaze i onda mom bratu padne na pamet da je mozda do dugmeta za paljenje, i stavimo dugme za reset na paljenje i od tad (da cuknem u drvo) radi super.
Jel se ovo jos nekom desavalo i da li je moguce da bude samo do pokvarenog dugmeta, jer se on kad podigne sistem kulturno ugasi, kao da sam isao na start->shutdown??

Da, vrlo lako može biti do dugmeta, u tvom slučaju sigurno. Mikroprekidač ne odvaja dovoljno zazore.

e, onda imam i ja taj problem, samo sto nije dosao jos u tu fazu... meni nekad kad ga stisnem ostane malo unutra pa ga vadim... kuciste majka china

dobro da smo nasli problem, da sam odneo u servis on bi rekao ploca, graficka, memorija, pljuni 200 evra i radice, a samo mi stavi novi prekidac :lol:

Nazad
Vrh Dno