Šta je novo?

Glupavi XP ... opet ;))))

playahater

Čuven
Učlanjen(a)
23.09.2003
Poena
619
Ovo mi se prvi put deshava i mnogo me smara :S: ......kad hocu da otvorim bilo koje dve stranice ( prozora ) koji su iz istog programa, mrtvi XP mi otvara kao jednu....recimo ako hocu da otvorim dva razlichita prozora worda on mi u taskbaru otvori jedan, tj. otvori mi novi u postojecem :wall: ..... ima li neko ideju gde bi to moglo da se iskljuchi :trust: ,..... stvarno me zestoko smara .... 😡 :cuss: :exploder:
P.S. - nema veze sa "group similar taskbar buttons"

desni klik na START -> properties i na Taskbar kartici destikliraj "Group similar taskbar buttons"

To ti nije do XP-a, vec do Word-a. Ovo je za Word 2003, pretpostavljam da moze slicno i za ranije verzije da se namesti:
Tools > Options > View, pa potvrdi opciju "Windows in taskbar".

Pera je napisao(la):
To ti nije do XP-a, vec do Word-a. Ovo je za Word 2003, pretpostavljam da moze slicno i za ranije verzije da se namesti:
Tools > Options > View, pa potvrdi opciju "Windows in taskbar".

Mozda u normalnim sluchajevima ....ali ne i kod mene .... instalirao sam onaj glupavi autopacherxp i sad mi XP radi to sa svim prozorima 😡 , ne samo sa office-om ... znachi bukvalno sve .... :S:
..ako, recimo hocesh da otvorish pet prozora photoshopa ili bilo kog drugog programa, on ce da ti otvori 5 komada i prikazace svih 5 u taskbaru ... e kod mene otvara samo jedan .... UVEK :wall: ...e,sad ja sam mislio da je to nova opcija koja je doshla sa autopacherom i da postoji mogucnost da se iskljuchi...medjutim :S: ..........reinstalacija XP ce da mi "iskljuchi" tu opciju .... :eyebrows: :beat:
btw probao sam, nije bilo chekirano...chekirao sam i opet nece ... :crash:

Nazad
Vrh Dno