Šta je novo?

Glupavi PowerPoint ``dual view`` problem

• Začetnik teme Začetnik teme Shale
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Shale

Čuven
Učlanjen(a)
19.10.2000
Poena
619
Dakle o cemu se radi:
Imam dual head graficku kartu, dva monitora...
Svi programi iz office 2003 paketa mi dozvoljavaju da otvorim dva nezavisna prozora, svi sem power pointa?!
Dakle mogu da otvorim dva worda,excela i da na njima nezavisno radim, dok mi PP otvara 2 fajla u istom prozoru
Evo i link za one koji me nisu razumeli...
Glupi Power Point
Ima li ko neku ideju??
Unapred hvala
Pozdravljam
Ajd...

Podpitanje: Jel` se identicno ponasa i sa SP1 (za office 2003)?

Inace, izgleda da je upravo iz potrebe da se standardno na jednom monitoru radi na slajdovima, a na drugom pusta slide show - ogranicena tvoja potreba da imas razlicite prezentacije na razlicitim monitorima.

Ako se nekako vec ne nadje resenje, naidjoh na program koji bi mozda mogao da zadovolji tvoje potrebe, ali bi morao da ga probas.

Autori kazu da moze i sledece (a zanimljiv je komentar da je u pp jedna prezentacija, po dizajnu, "ogranicena" na jedan monitor):

View different presentations on different monitors. By design, in PowerPoint only one show can be active at any time. PowerShow/PowerKiosk work around this limitation to enable you to view all the shows simultaneously. All shows started by PowerShow/PowerKiosk remain active at all times.

Kako tvoj zahtev nije da simultano pustas vise prezentacija istovremeno na razlicitim monitorima, nego da pp prozori budu na razlicitim monitorima - ostaje da se proba dal` ovo poslednje moze da funkcionise.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno