Šta je novo?

Glupav problem sa IExplorer-om

• Začetnik teme Začetnik teme Kabuto
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Kabuto

Čuven
Učlanjen(a)
18.12.2003
Poena
620
Elem,kako ga naterati da kada kliknemo "Open in new window",da se otvori maksimizaran,tj. kako ga uopšte naterati da se otvara u veličini koju hoćemo?Sad mi se otvara ekstra malo prozorče,dešavalo se i pre,pa opet se vrati na normalno,samo ja nikako da provalim KAKO? ,) :wall:

Rešio sam deo problema.Kad se otvori iexplorer i,pod pretpostavkom da je maksimiziran, klikne na srednji kvadratić,veličina prozora koja je tad i koja se podesi je veličina koja se dobije sa "Open in new window".E sad još samo kako da to bude maksimizirano?Znam da je banalno,ali me baš zato i mnogo nervira.

idi na file close, mislim da tek tada IE zapamti setovanja za poziciju prozora

Ili koristi Firefox a na IE (i sve IE-based) zaboravi 🙂

Pokusaj u registriju da promenis vrednost kljuca
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main\FullScreen REG_SZ
umesto "no" stavi "yes"

Mada evo jos jedna varijanta koja provereno radi. Otvori IE prozor (jedan), rasiri ga maksimalno po ekranu koristeci strelice (ne maximize dugme), a zatim ga ugasi.
Nakon toga pokreni IE i svaki prozor koji se otvara u New Window varijanti bice te velicine.

Skini ovaj file u attachmentu. i otpakuj ga u program files u neku direktorijum..poseban dir, mislm.

Poteraj .reg file iz arhive i prihvati podesavanja. Klikni desnim misem na prozor IEa tamo gde se pojavljuje strana i odaberi koju hoces rezoluciju tj. velicinu IE prozora. U dnu menije su opcije 800x600 itd..

Prilozi

Nazad
Vrh Dno