Šta je novo?

glup problem u XP-u!

frostonja

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
12.02.2002
Poena
675
Moja oprema  
Laptop
Lenovo T490s
Tablet
iPad Pro 11"
Mobilni telefon
iPhone 11 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch series 4
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Promenio mi se drive letter na dvd-romu sa E na F, kako vratiti jer sam se cimao svuda, jedino je ostao regedit?!

Da krenemo prvo od pitanja sta si prethodno uradio da ti se drive letter pomerio za jedno slovo navise ? Kreirao neku novu particiju, ubacio jos jedan disk, neki virtual drive ? Sta se sad prikazuje kao E: ?

VIA je napisao(la):
C:\WINDOWS\system32\diskmgmt.msc
Dobro, to je Disk Managment, i sta onda ?
Inace jednostavnije desni click na My Computer, click na Manage i click na Disk Managment.

Onda desni click na CD-ROM pa Change Drive Letter. U sledecem prozoru Change i iz padajuceg menija u sledecem prozoru izaberes sta hoces.

ALI, to nije odgovor zasto se drive letter promenio, a osim toga ako je necem drugom sada dodeljeno slovo E, nece ni imati opciju da CD vrati sa F na E, posto je doticno slovo, jel' da, sada zauzeto 🙂

drapin je napisao(la):
osim toga ako je necem drugom sada dodeljeno slovo E, nece ni imati opciju da CD vrati sa F na E, posto je doticno slovo, jel' da, sada zauzeto
Pa prvo tome što je zauzelo E stavi bilo koje slobodno slovo. Dalje ti je jasno.

ma stavljao sam jos jedan hard, ali to sam radio sto puta do sada a ovo mi se prvi put desava!

idi u taj disk managment, desni klik na postojeci E: disk pa change letter i stavi Y:, onda desni klik na cd pa mu stavi E: i onda stavi umesto y: bilo sta

Nazad
Vrh Dno