Šta je novo?

Gloopi utoorent...

Milan82bh

Čuven
Učlanjen(a)
20.09.2003
Poena
649
Morao sam da se prebacim sa Bitcometa na utorrent zbog banovanja bitcomet clienta i sad hocu da nastavim zapocete torrente u utorrentu ali nigde ne vidim opciju Hash Check ili tako nesto slicno.
Naravno nastavljam u istom folderu u kome je bio bitcomet.

EDIT

I upload speed je uzasan 0.2kb/s strasno...Hocu da bude 9kb/s sto je i normalno , postavio sam xx/128 konekciju ali nista.
Dobro bi mi dosaho savet nekoga ko vec koristi doticni client duze vreme.
poz

Poslednja izmena:
Umesto hash check imas Force Re-check (desni klik na doticni torrent).
Ja bih pre u preferences ostavio svuda 0, a posle ogranicavao kod svakog pojedinacnog torrenta brzinu - opet desni klik (ako za to ima potrebe).
Da nisi cackao advanced options (pod preferences), mozda te zato zeza UL. Pokusaj da iskljucis DHT pa vidi kako onda ide.

Poslednja izmena:
Umesto hash check imas Force Re-check (desni klik na doticni torrent).
Ja bih pre u preferences ostavio svuda 0, a posle ogranicavao kod svakog pojedinacnog torrenta brzinu - opet desni klik (ako za to ima potrebe).
Da nisi cackao advanced options (pod preferences), mozda te zato zeza UL. Pokusaj da iskljucis DHT pa vidi kako onda ide.

Svuda mi je zatamnjeno Re-check iako nastavljam u istom folderu?

Poslednja izmena:
Svuda mi je zatamnjeno Re-check iako nastavljam u istom folderu?

Ja bih ovako uradio. Opet ubaci naziv torenta.torrent u utorrent (naravno, prethodno reimenujes folder u koji si prethodno skidao sa BT). Neka krene sa skidanjem. Onda prekines, pa prekopiras u utorrent folder to sto je vec skinuto sa BT-om. Uradis recheck (dakle dok nije pokrenuto skidanje) pa onda opet pokrenese da skida.

Poslednja izmena:
Editovao sam posle tvog posta, procitaj ponovo...

Da...
Problem je bio zato sto BC svoje uncomplite fileove obelezava za !bc a utorrent !uc pa sam onda promenio extenzije i prekopirao kao sto si rekao, i rad. :)
Hvala
pozdrav

Da, zaboravih da ti napomenem za ekstenziju...
Bitno da sada radi.
Pozz.

Nego kako da ubrzam down...mislim varira izmedju 15-22kb/s kao da ima neko ogeanichenje inace trebalo bi da ide 54kb/s kao na Bitcometu?
Skidam sa private tracker-a.

Poslednja izmena:
Da...
Problem je bio zato sto BC svoje uncomplite fileove obelezava za !bc a utorrent !uc pa sam onda promenio extenzije i prekopirao kao sto si rekao, i rad. :)
Interesantno je da Azureus to ume da prepozna i bez promene ekstenzije... Svojevremeno sam skidao neke velike stvari (nije uTorrent ni postojao tad) sa nekom bagovitom verzijom BitCometa i pošto mi je bilo bitno da download završim u određenom roku probao sam da nastavim prenos sa Azureusom i on je to uradio automatski, bez problema.

Vrh Dno