Tačno tako, aplikacija radi različito na svakom modelu telefona npr. Na lenovu android dal 7 ili 8 radi perfektno bez greške, huawei android 9 radi solidno, samsung android 10 isti slučaj zvoni a ne dobije se opcija da se javiš, ako imaš sim karticu možeš koristiti i bez aplikacije, preko aplikacije imaš jeftinije pozive kada zoveš, aplikacija ti je dobra kada si negde gde nema dometa a imaš wifi ondamožeš ostvariti pozive i da te dobiju. Ali eto aplikacija radi kako ona hoće na različitim markama uređaja, i 100% ljudi se žali na rad aplikacije.Vec 6 meseci koristim globaltel karticu zbog interneta a vip sam korisnk postpejda inace. Ugovor kod vipa mi istice do kraja meseca pa bi preneo br. sta i kako ide procedura?
Sto se tice aplikacije posto ja cesto menjam telefone na svakom je drugacija na mnogim aplikacija neradi kako treba ne pokazuje napr.koliko mi je jos ostalo interneta...
Kada me neko pozove nemam opciju ni kako da se javim ..
Jel moze da se koristi mreza bez te aplikacije i cemu ona stvarno sluzi ne kapiram je nista. probao sam par puta da pustim neki program i nije imalo sanse haha
Jel mogu da se koriste vise tih kombinacija u isto vreme za internet i pricu napr. u istom mesecu i da se stalno menjaju ti paketi
Aplikacija takođe ima dobru opciju, a to je video poziv koji nikada nije radio kako treba pa čak ni sada. Moje lično mišljenje je da treba ponovo od nule da urade aplikaciju kako treba i da je puste u sledećem ažuriranju, ali eto ne pitam se ja već njihova poslovna politika.Vec 6 meseci koristim globaltel karticu zbog interneta a vip sam korisnk postpejda inace. Ugovor kod vipa mi istice do kraja meseca pa bi preneo br. sta i kako ide procedura?
Sto se tice aplikacije posto ja cesto menjam telefone na svakom je drugacija na mnogim aplikacija neradi kako treba ne pokazuje napr.koliko mi je jos ostalo interneta...
Kada me neko pozove nemam opciju ni kako da se javim ..
Jel moze da se koristi mreza bez te aplikacije i cemu ona stvarno sluzi ne kapiram je nista. probao sam par puta da pustim neki program i nije imalo sanse haha
Jel mogu da se koriste vise tih kombinacija u isto vreme za internet i pricu napr. u istom mesecu i da se stalno menjaju ti paketi
Gledao sam lokacije tih moj kioska ali ne uspevam da nadjem
Послато са MI 6X уз помоћ Тапатока
Nema nazalost kod mene samo u okolnim vecim gradovima....idi na google maps i kucaj moj kiosk i ce izadje gde ima.. ima u vecinom gradova samo ne znam da li imaju i dalje kartice da prodaju..?
https://www.google.com/maps/place/4...5!1s0x0:0x0!7e2!8m2!3d42.9652617!4d22.1287031Nema nazalost kod mene samo u okolnim vecim gradovima....
da li i dalje mogu se kupiti kartice na trafikama moj kiosk ili nekim drugim.. ?
Mislim da ne, bar ja kad sam gledao pre mesec - dva.Da li postoji mogućnost da se uplati online kredit u iznosu manjem od 500 dinara?
Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
Globaltel jedini dopusta uplate i od 100 din. Svi ostali minimum 200.Da li postoji mogućnost da se uplati online kredit u iznosu manjem od 500 dinara?
Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
Pitanje je online dopuna, ne trafikaGlobaltel jedini dopusta uplate i od 100 din. Svi ostali minimum 200.
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Koristi li neko Globaltel esim na iPhone? Kako im radi?
A kako se ponaša klasičan dual sim?!
Zar nisu odavno svi dual sim stand by?