Meni je ista ova poruka izašla kada sam registrovao platnu karticu (MC Intesa) za dva broja kod Globaltela, ali bez ikakvih problema je koristim na oba broja, za dodavanje kredita i za plaćanje paketa.pokusavam da dopunim kredit karticom ali ne uspevam..
skine mi dinar za registraciju kartice ali nece da izvrsi dopunu niti da aktivira paket sredstvima sa kartice
Ja ne vidim da je ista od ovog što sam naveo, a dolazi uz paket ikakav bonus.Trajanje bonusa dobrodošlice je svega 10 dana što uopšte nije isplativo
S druge strane, na Sve cool karticama je 30 dana. No, to je samo inicijalni bonus i šteta što ne postoji kao zaseban dodatak (ali onda bi Globaltel freepaid možda imao manje smisla) mada ovo je početak ponavljanja ere od pre decenije i kusur kada je postalo povoljnije da se iznova kupuju nove kartice, što mi se lično ne sviđa.
Koje aplikacije?Ja sam registrovao brojeve kod Mts-a putem aplikacije uz slikanje lične karte i u roku od nekoliko minuta dobio sms da je broj registrovan, nije bila potrebna video identifikacija.
Ja onda ništa ne razumem. Šta ovaj paket donosi kad se po drugi put uplati? Ne može uopšte?!Piše "Pripremili smo za vas sjajnu dobrodošlicu...", što znači da je to poklon dobrodošlice, nigde ne piše da može da se uplaćuje isti taj paket. Platiš 500 RSD za karticu i taj paket dobrodošlice, a onda važe cene koje su navedene ispod:
Pogledajte prilog 449891
Moj mts. Ako nemaš šifru korisnika i nijednu uslugu, odnosno registrovan broj, za prvi ide video identifikacija, a svaki naredni samo fotografija lične karte.Koje aplikacije?
Ne uplaćuje se po drugi put. To samo ide uz nove kartice.Ja onda ništa ne razumem. Šta ovaj paket donosi kad se po drugi put uplati? Ne može uopšte?!
Da, ali ne za postojeće brojeve. Plan 400, Plan 600 i 24GB su standardni dodaci na 30 dana.Ja sam ovo shvatio kao paket koji daje to sve što piše, a kada istekne paket ili vreme trajanja, onda se sve naplaćuje po cenama sa tvoje slike.
Samo 24GB za 1024 dinara bez jedinica za minute ili porukeKoliko je plan 24GB i šta obuhvata?
Jest da ije tema mts, ali po meni komplet kombo mix je nekako najbolji jer dobiješ i minutte poruke i megabajte i možeš da prenosiš ali freepaid je freepaid.Samo 24GB za 1024 dinara bez jedinica za minute ili poruke
Komplet kombo miks sa 1100 dinara skoro duplo skuplji od Plana 600, a ide samo 200MB umesto 2GB+10 za društvene mreže, tako da je u potpunosti neisplativa opcija.Po meni komplet kombo mix je nekako najbolji jer dobiješ i minutte poruke i megabajte i možeš da prenosiš ali freepaid je freepaid.
Pa da nisam na forumu ne znam ni ja jel bi se setio da promenim na globaltel APN i da resetujem telefon. Definitivno glupost je sto mts apn sa gprswap Po Defaultu lolJa sam sad morao drugu u HR da objašnjavam kako da osposobi roming. Psovao je Globaltelu sve po spisku 🤣🤣
Ja sam bio u Bugarsku pre dve nedelje za vikend i sve je radilo. Vezuje se za vivacom mrežu. Kupio 1gb roming global travel dodatak.Globaltel povremeno koristim kao rezervni prepaid broj, u starom telefonu. Tj. retko ga i koristim u Srbiji nego kredit što se nagomila preko godine koristim za letovanje i povoljni roming. Lepo me je služio u Turskoj i Bugarskoj prethodnih godina. Elem, tako je bilo pre migracije u MTS.
Zato pitam - da li neko ima iskustva kako sada radi roming u Bugarskoj? Putujem za nekoliko dana. Da li sve radi (verovatno tek nakon što ručno unesem APN kao što ste napisali)?
Kartica je stara nekoliko godina, nije nova iz MTS-a.
Jesi resetovao telefon?ROAMING
Evo mog iskustva. U toku puta onako preko ussd koda aktiviram dodatak Globaltel Summer, Pošto su tu naveli Grčka i.o. aktiviram dobijem ikonicu Edge i ni da mrdne brže od toga. Već očajan što ću morati da kupujem lokalnou sim na drugom telefonu hajde da probam Global Travel dodatak gde je za iste pare takođe pomenuta Grčka aktiviram i ono leti 4+
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari