Odavno su pustili 4G+ za sveZa mts ukoliko nisu nesto promenili u zadnjih godinu dana, samo postpaid im je podrzavao 4G+ signale, daju 10Gb na prepaid ali ograniceno maksimalno na 3G.
Odavno su pustili 4G+ za sveZa mts ukoliko nisu nesto promenili u zadnjih godinu dana, samo postpaid im je podrzavao 4G+ signale, daju 10Gb na prepaid ali ograniceno maksimalno na 3G.
Ahahah me nasmeja, pa ne mogu osnovne stvari da srede, a pišeš im da uvedu VoLTE. Ahahaha car si prijatno si me nasmejao svaka čast drug...Много ме почело да иритира чекање да се веза успостави, некада је то 5-6 секунди док је некада и читавих 20. Дајте уведите VoLTE. @Globaltel Support
Хахахаххаххахаххаа, брате не знам да л’ да плачем или да се смијем 😂😂😂Ahahah me nasmeja, pa ne mogu osnovne stvari da srede, a pišeš im da uvedu VoLTE. Ahahaha car si prijatno si me nasmejao svaka čast drug...
Iskren savet broj detetu a uzmeš kod bilo koga normalan broj i da funkcioniše kako treba. I rešio si sve probleme.Хахахаххаххахаххаа, брате не знам да л’ да плачем или да се смијем 😂😂😂
Ne bi trebalo da moze. Moras da uzimas paket koji u sebi sadrzi ono sto hoces da preneses. Ako bi aktivirao taj paket(uzbudljivi razgovori) onda bi preneo samo minute/sms, ali ne i gigabajte koje si nakupio. Cisto da se ogradim, nisam siguran jer nikada nisam probao isto, ali je poprilican broj puta na temi receno da funkcionise ovako kao sto sam napisao(ja uplacujem uzbudljivu kombinaciju upravo zbog toga), tj. paket mora da sadrzi internet dodatak ako hoces i to da prenosisДа ли са преласком узбудљива конекција 50 минута + 1 гигабајт на пакет узбудљиви разговори 100 минута / СМС остају гигабајти које сам накупио у прошлости?
Upravo tako, novi paket mora imati ono što hoće da preneseNe bi trebalo da moze. Moras da uzimas paket koji u sebi sadrzi ono sto hoces da preneses. Ako bi aktivirao taj paket(uzbudljivi razgovori) onda bi preneo samo minute/sms, ali ne i gigabajte koje si nakupio. Cisto da se ogradim, nisam siguran jer nikada nisam probao isto, ali je poprilican broj puta na temi receno da funkcionise ovako kao sto sam napisao(ja uplacujem uzbudljivu kombinaciju upravo zbog toga), tj. paket mora da sadrzi internet dodatak ako hoces i to da prenosis
Za to što tebi treba Globaltel je najbolje rešenje, pod uslovom da ti nije potreban pouzdan sms servisPozdrav svima,
procitah malo temu i vidim da globaltel ima neke probleme, ali mi i dalje deluje da je najbolje resenje za sledeci problem:
Zbog puta u inostranstvo, prebacio bih broj na Globaltel prepaid.
Ako sam dobro razumeo, ja mogu primati pozive i tamo preko aplikacije (uz internet preko druge lokalne SIM)?
Roaming internet mogu da koristim i preko Globaltel SIM (vidim da imaju zanimljive pakete)?
Koliko je trajanje kredita na Globaltel prepaid, tj koliko cesto je potrebno dopunjavati, a da mi ne ugase broj?
Koliko dobro radi (internet) ako bih ga koristio na putu kroz EU?
Da li je Globaltel najbolje resenje za ovo sto meni treba (cuvanje broja i prijem ponekog poziva)?
Hvala unapred na odgovorima,
Za mene licno Globaltel je jedino resenje za preko, Ako te nije zao za 300 din mesecno ukljucis auitomatsku dopunu i nakupise puno minuta, te minute ako treba iskoristis da pozoves nekoga na fikcni ili mobilni brojPozdrav svima,
Da li je Globaltel najbolje resenje za ovo sto meni treba (cuvanje broja i prijem ponekog poziva)?
Hvala unapred na odgovorima,
A ti jel imaš fizičku karticu ili si samo instalirao aplikaciju i tako koristiš. To obično izlazi ko nema fizičku karticu. Sad iskreno neznam jer si u romingu.Hmmmm,pokušavao sinoć TV na aplikaciji, ali mi iskače poruka da izvršim dopunu.
P.S. Aktivni paket mi traje do 28.08.22 i nalazim se u BiH. Da li zapadni Balkan (lokacija) eventualno pravi problem?
U napred zahvalan (kao i uvek) 🤠
Saša (Foča)
ja imam broj već godinu dana i radi bez kreditaKada kredit istekne posle 3 meseca, obustavlja se odlazni saobraćaj na broju. Koliko dugo posle toga važi SIM, bez da se dopunjava kredit?
Kada će moći da se uzme post paid broj !?Molimo te da nam proslediš broj telefona u inbox, kako bi smo izvršili dodatne provere. Važno nam je da ti sve funkcioniše kako treba.
Vidiš da ne mogu ni sa pripejdom da se izbore 😁Kada će moći da se uzme post paid broj !?
Ma meni je bitno za post paid ja ih pitam godinama oni samo kažu biće...Vidiš da ne mogu ni sa pripejdom da se izbore 😁
Koj razlog nerazumem zasto dase zarobisMa meni je bitno za post paid ja ih pitam godinama oni samo kažu biće...
Kako misliš da se "zarobim" !?!Koj razlog nerazumem zasto dase zarobis
ja nemam aktivni paket a radi mi tv na aplikaciji vec vise od mesec dana u italiji, znaci nema veze sa romingom. Koliko imas dana za tv, pise ti u aplikaciji tamo gde pise stanje. Kod mene jos 332 dana, sve zavisi koliko si prethodno uplacivao. Inace radi mi i orionova aplikacija osim po nekad b92, ostale sve rade.Hmmmm,pokušavao sinoć TV na aplikaciji, ali mi iskače poruka da izvršim dopunu.
P.S. Aktivni paket mi traje do 28.08.22 i nalazim se u BiH. Da li zapadni Balkan (lokacija) eventualno pravi problem?
U napred zahvalan (kao i uvek) 🤠
Saša (Foča)
Baš tako. Meni radi u nemačkoj bez kartice.ja nemam aktivni paket a radi mi tv na aplikaciji vec vise od mesec dana u italiji, znaci nema veze sa romingom. Koliko imas dana za tv, pise ti u aplikaciji tamo gde pise stanje. Kod mene jos 332 dana, sve zavisi koliko si prethodno uplacivao. Inace radi mi i orionova aplikacija osim po nekad b92, ostale sve rade.
Ako ti stalo da budes pod ugovor vezan imas druge operatere pa izvoli ,Kako misliš da se "zarobim" !?!
Pretpostavljam da @kalin62 , kao i dobar deo nas ovde misli da je postpejd, a još o ugovornoj obavezi da ne pričamo, vid dobrovoljnog zarobljeništva 😁Kako misliš da se "zarobim" !?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari