Šta je novo?

Gledanje televizije preko interneta

slnet

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
12.09.2014
Poena
51
Pozdrav drugari, na ovom sajtu http://www.tv-uzivo-preko-interneta.com se besplatno gleda TV uzivo preko interneta. Ovog trenutka ima preko 50 kanala, a uskoro dolazimo do 100. Odlicna je rezolucija, nema seckanja, nema reklama. Uglavnom ubacujemo HD kanale. Trenutno mozete gledati TV kanale kao sto su: TV Pink, TV Prva, B92, HRT, BN, Happy, RLT, Arena Sport, Sport Klub, TLC, Discovery, National Geographic, DM SAT, CineStar i mnogo drugih. Ako imate predlog za kanal, slobodno nam javite. Svako dobro

Jako loše bar kod mene to ide. VLC plugin, iako najnoviji stalno puca, ima i boljih online plejera a insistiraju na njemu za većinu kanala. Posle kratkog vremena (nekoliko minuta) gledanja kanala počne da štuca nenormalno, slika i ton zastanu pa se vrate na poslednjih 2-3 minuta pa radi nekoliko minuta dobro pa posle opet sve u krug. Praktično negledljivo.

Jako loše bar kod mene to ide. VLC plugin, iako najnoviji stalno puca, ima i boljih online plejera a insistiraju na njemu za većinu kanala. Posle kratkog vremena (nekoliko minuta) gledanja kanala počne da štuca nenormalno, slika i ton zastanu pa se vrate na poslednjih 2-3 minuta pa radi nekoliko minuta dobro pa posle opet sve u krug. Praktično negledljivo.

I kod mene sve apsolutno isto. Očaj. Bolje bi bilo i da je niža rezolucija a da radi tečno. Što se kanala tiče, ja bih voleo da vidim više arena sport kanala od tog jednog.

Pozdrav drugari, na ovom sajtu http://www.tv-uzivo-preko-interneta.com se besplatno gleda TV uzivo preko interneta. Ovog trenutka ima preko 50 kanala, a uskoro dolazimo do 100. Odlicna je rezolucija, nema seckanja, nema reklama. Uglavnom ubacujemo HD kanale. Trenutno mozete gledati TV kanale kao sto su: TV Pink, TV Prva, B92, HRT, BN, Happy, RLT, Arena Sport, Sport Klub, TLC, Discovery, National Geographic, DM SAT, CineStar i mnogo drugih. Ako imate predlog za kanal, slobodno nam javite. Svako dobro

U principu odlicna vam je ideja, zelim vam puno uspeha u ovome. Kod mene uglavnom rade kanali bez ikakvih problema(trenutno) RTS 1 i 2 stucaju Arena, SK, B92 i ostali rade odlicno malo sam samo pogledao cisto da vidim o cemu se radi.
Kvalitet slike je na zadovoljavajucem nivou 8/10, e sad vidim da neki imaju dosta stucanja ne znam siguran sam da svako danas ima dovoljan protok u brzini da nebi bilo stucanja ja recimo imam 50Mbit net pa mozda zbog toga radi dobro iako je potrebno daleko daleko manje, ne znam.
U svakom slucaju hvala ti za info, meni ce koristiti svakako.
Svako dobro...

Vecina kanala imaju abnormalno visok stepen kompresije. Jedino su ok FoodChannel i HBO.

Nisam video da ijedan kanal "vuče" više od 2 -3 Mbps a imam 15, Na D3go ništa ne štuca, čak ni HD kanali. KBC Net-ova TV radi isto tako dobro. YT klipovi nikakav problem takođe. Stotine TV kanala (mada nešto nema zanimljiviih) i skoro svi su bez ovakvih problema. Sve radi dobro i preko Chris internet TV-a, samo ovde imam takve probleme.

Da li neko ima stream za Movistar F1 Espana

Screenshot_1.bmp

Zanimljiv sajt, nadam se da će biti bolji u budućnosti.

Ovakaj sajt mi treba ali kod mene secka slika.

Poslednja izmena:
Ove klasicne kanale uvek mozete preko Vekorovog TV Svuda i ovako svi mogu da mu pristupe :)

@SyoncMaster
Da li mozes da objasnis kako moze svako da pristupi TV svuda. Zeleo bih da pogledam veceras utakmicu na RTS, sunjam da cu moci da nadjem strim negde. Hvala :)

Poslednja izmena:
Ima li nesto sto moze da se gleda na playstation 3?. Ovaj ne moze.

Ovisi preko čega gledaš...
Trebao bi nekako osposobiti PS3 da gleda flash i eventualno VLC, ako ne direktno onda preko nekog emulatora. Probaj ovaj portal za gledanje TV preko interneta, a ako ne uspiješ, eh... bad luck ;)

Ja placam 6e premium listu sa nekih 250 exyu premium kanala, ali isto tako moze velika vecina kanala da se nadje free, ima par foruma koji kace redovno updatovane liste, lepo ubacite listu u vlc ili pot player i sve radi super cak ima epg pise vam sta je trenutno na kanalu i sta ce da bude narednih dana. Ja sam zadovoljan radi na tv (neki android usb stick) pc i mob. ko voli da gleda tv ovo je super stvar

Kače ali takođe ti strimovi rade po 2,3 dana pa se opet treba cimati ubacivati nove pa sve tako u krug. Sve je to jedno veliko cimanje.

I ne samo to nego i ove liste što se plaćaju što nude razni reemiteri tačno je da rade bez seckanja, problema ali kvalitet slike je osetno lošiji nego kvalitet na nekoj digitalnoj platformi. Slika je primetno bleđa i sa manje oštrine nego kod recimo IPTV-a ili RV digitalne a samim tim pretpostavljam i preko SBB-ovog D3-a.

Ako nećete da plaćate kablovsku, iptv šta god onda lepo kupite neki vid dvb-t2 risivera bilo dal je on stb ili usb stik i gledajte zemaljske kanale a za ostalo se snađete na netu.

Jeste u pravu si cvijicj, ne mogu da kazem da je sve savrseno, ali recimo sportski kanali su odlocni, ovi drugi tu i tamo kako koji ima na nekim prpblema sa bojom, ali ko trazi sad neko savrsenstvo za njega nije ovo, ovde prakticno imas sve kanale ukljucujuci arene i sport klub onda hbo filmske ceo paket nase iptv za 6e, e sad minus je sto nekad boje nisu savrsenw, nekad ume da zakoci, ima tih sitnih stucanja ali generalno sam zadovoljan za te pare dobijam dosta, mada mi ne treba toliko bas kanala gledam uglavom dokumentarne, i ubacio sam stb koji mi praktično obican tv pravi u smart imam sve ko i smart, ja sam generalno zadovoljan iako ima svojih mana.

Nazad
Vrh Dno