Šta je novo?

Glasajte za nase dete!!!

Voted. Zanimljiva mu ideja. Koliko je prakticna, ne bih da komentarisem.

^ definitivno je bolja ideja od ideje onog tipa sto je napravio kljuc kojim zatezu cetiri safa istovremeno :d:zgran::wall:. Anyway, mislim da primarna poenta ovog takmicenja nije da se oceni kvalitet i upotrebljivost ideja vec da se oceni "vestina" kandidata u radu sa PTC-jevim proizvodima (a nas mali je to, kolko vidim, lepo odradio)

Glasah, pa tek posle videh za sta glasah, ideja je odlicna

70722en_image1.jpg

Evo da mogu da vide ljudi odmah o cemu se radi...
Glasao jos pre par dana za "komshiju" ;)

Glasao. A i ideja je zanimljiva.

O boze ovo je vishe konkurs tipa ,,ko bolje koristi Pro/ENGINEER"

Zanimljiva je ideja, al' slabo je upotrebna vrednost zbog klackanja cele stvari. Ima moj glas u svakom sluchaju :)

Nikad dosadnijeg programa u zivotu nisam koristio. Catia je za ovo keva.

Ima i od mene jedan glas.

Comments:
It is very costly to buy a number keypad and mouse apart.

lol, pa dobro majku mu nismo amerika ili norveska, ali nismo ni chad

ce da budnemo uskoro :D

ahahah srafciger za 4 srafa :smash:

prof. TEhnicke Skole u Staroj Pazovi Milutin Ogrizovic - svaka cast coveku na trudu i angazovanju!

okej, ne bih ja da budem partibrejker, ali osim guitar kit-a, sve ponudjeno je dresh teshki. tipa - futrola za bananu. nekorisne stvari do zla.

zamisli, sad ja chukam na kompu, i naletim na neki number input, i uzimam misha, vadim mu brojeve, podmetnem upaljach ispod, da ne klacka, i krenem da chukam ...

ne postoje uslovi gde se koristi samo mish, pa da number pad bude koristan, eto, mene bi vishe zanimao projekat tastature sa "izvlachucim" mishem, neshto na rasklapanje i to...

Iako je odlično urađeno, meni ovo deluje kao nešo od čega bi me zaboleo palac od ne ergonomskog položaja... ili nešto čime bih miš prevrtao na stranu zbog prejakog pritiskanja ;)

Eto josh jedan glas..

Glasao..

voutovao:)
mada iskreno svi predlozi su kao sto rece Igoritza "glupi" i beskorisni

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno