Šta je novo?

Glasajte za Beograd (screensaver)

wiz011

Guest
Učlanjen(a)
18.12.2004
Poena
440
Ja obično ne držim screen savere, ali ovaj mi se stvarno sviđa (naročito su lepi gradovi osvetljeni noću), a i ne zauzima puno resursa:

http://www.screenomania.com/city-poll.html

Vic je u tome da treba glasati za gradove koji će biti dodati u sledećem build-u. Ja sam stavio Beograd na listu i za sada ima 0 glasova.

Dakle, glasajte. :D

Evo od mene 2 glasa ;)

BTW, taman danas primijetih doticni screesaver na: http://www.fdrlab.com/software-fdrlab.html kad sam skidao Undelete Plus (ne drzim screensaver, pa ga nisam ni skidao, posto koristim "Turn off monitor after x minutes")

Hehehe... Pa i ja sam ga tako pronašao, kad sam otišao da vidim dodatni info za Undelete Plus. ;) I ja koristim turn-off itd, ali sad sam stavio i da mi malo vrti globus.

Postoji jedan bag, kad menjate setovanja on tresne (barem kod mene), ali ih zapamti. Pošto u stvari postoji samo jedno setovanje koje ima smisla menjati (ne verujem da FPS nekoga zanima sa hardverski nezahtevnim screen saverom) , a to je isključivanje prikazivanja podataka o gradovima, promenite to u INI fajlu.

Eto i mog skromnog glasa ;)

Evo i ja ga skinuh, cisto da probam, ne pamtim kad sam koristio screensaver zadnji put (jos negdje na Win95 :) ). Na prvi pogled, ne izgleda lose, stavicu ga malo za promjenu.

BTW, sto se tice glasanja, Belgrade vec na drugom mjestu, ko im je kriv pa se moze glasati po vise puta :D

I ja... mada Bgd gledam svaki cas - ne bi bilo loshe da gledam malo Havaje ili nesto slicno ;)

BTW, sto se tice glasanja, Belgrade vec na drugom mjestu, ko im je kriv pa se moze glasati po vise puta :D
Ne znam da li proverava cookie, IP ili nešto treće, ali:
Sorry, our database indicates that you have already voted for one of the city.

You will be able to vote after the next release of Cities of Earth 3D screensaver.

Thank you!

Ja dao dva glasa sa dve mašine, i jedan preko proxy-ja http://www.the-cloak.com/ (neće da prihvati glas sa druge mašine preko istog proxy-ja). Brisanje kolačića ne pomaže, izgleda da pamti IP adresu (čim je upamtio i proxy).
Kad neko provali sistem provere, glasaće se ponovo. :)

Kod mene radi glasanje kad god se rekonektujem vjerovatno gledaju samo IP, dialup je u pitanju, evo upravo sam dodao jos jedan glas :D (trenutno stanje: Bari 60, Belgrade 60).

Poslednja izmena:
I ja sam dodao svoj glas. Sad smo na 62:D

67, shiroko 8)

Glasao, Beograd ubedljivo prvi na listi, 92 glasa.

LJudi, dodao sam i Nis, hajde budimo solidarni pa razmenimo glasove, moze :D .
Neka bar budu dva grada is Srbije!!!

kako nis da naprave kad je to mesto "gde ni sateliti ne prolaze":) ? salim se naravno, evo od mene je dobio glas...sajt je bas cool...kad se ocekuje sledeca verzija?

Kako uspes da vidis koliko screensaver zauzima s obzirom cim nesto pipnem on se ugasi?

Prvo startuj Task Manager, pa screensaver, pa kad izadjes pogledaj history (ili nesto tako, ne koristim obicni Task Manager odavno, vec Process Explorer, a preko njega radi ovako).

edit: Kod mene na C2D ide i do 30-tak %.

Poslednja izmena:
Kako uspes da vidis koliko screensaver zauzima s obzirom cim nesto pipnem on se ugasi?
BlackNeo ti je dao najjednostavnije resenje :)

inace, ja koristim Performance Monitor, koji ima taj history sve vreme vidljiv na ekranu... (naravno: besplatan je, a ja koristim onu verziju, koja se ne instalira - 200kB)

128

Prvi iza je za vise od duplo slabiji :D

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Poslednja izmena:
btw, kod mene (celeron 2400), ovaj simaptičnu scr zauzima pristojnih 60% :(
Kod mene osciluje između 35-40%, temperatura CPU 44°, meni to ne deluje kao previše za 3D screen saver.

1. Upotrebom ovog screen saver-a pomazete Srbiju vecim rachunima EPS-u
2. Upotrebom ovog screen saver-a pomazete djavolu u misiji globalnog zagrevanja :p

btw, glasao, 140 :)

Nazad
Vrh Dno